Skip to main content

Kiezen met je hoofd én hart

Sta je op het punt van baan te wisselen? 
Als je jouw keuze maakt voor een werkgever beslis je met hoofd én hart. Wat nu als wij zeggen je gelukkig te kunnen maken met het beste van beide? Dat je alle ruimte krijgt om je werk op jouw manier te doen én kunt rekenen op warme, oprechte betrokkenheid, in een organisatie waar je als mens op één staat. Dan ga ook jij toch serieus nadenken over een switch naar Stolwijk Kennisnetwerk?

 ontwikkel mogelijkheden

 op dinsdag en vrijdag ochtend later beginnen om eerst te kunnen sporten.

 40 32 uur

Past de vacature nét niet? Dan pas je ‘m aan!

Zijn er dingen die voor jou het verschil maken tussen wel of niet solliciteren? Werkuren of specialisatiemogelijkheden bijvoorbeeld? Of is jouw niveau net even anders dan wat we in het profiel geschetst hebben? Al onze vacatures kun jij naar wens zelf op maat maken en meesturen bij je sollicitatie. Dan doen wij jou een voorstel dat hélemaal goed voelt!

Vacatures
Alle vacatures

Ko​​m op de lijn bij Elsbeth!

Veel gestelde vragen

Bij SKN werken we voor een zeer gevarieerde en loyale klantengroep. Je mag dan ook rekenen op interessante opdrachten en projecten.

Lees verder

Hoewel we qua kennis, organisatiecultuur en het niveau van onze werkzaamheden niet onderdoen voor grotere kantoren, hebben we een unieke benadering als het gaat om jouw persoonlijke en professionele groei.

Lees verder

Wij vinden het heel normaal als jij vindt dat het leven meer is dan werk alleen. Daarom bieden wij flexibele werkmogelijkheden die passen bij jouw situatie.

Lees verder

Stolwijk Kennisnetwerk – de naam zegt het al – is een breed georiënteerde kennisorganisatie. Wij bieden onderdak aan een grote diversiteit specialistische diensten, die wij vanuit verschillende labels aanbieden.

Lees verder

Onze organisatiecultuur is diep geworteld in vier kernwaarden: Kwetsbaar opstellen, Diepgang, Ondernemerschap tonen en Samen. Deze waarden vormen de basis van alles wat we doen en wie we zijn.

Lees verder

Laten we beginnen met te zeggen dat hiërarchie in onze organisatie geen belangrijke rol speelt. Dat betekent dat iedere deur voor iedereen open staat en iedereen op een laagdrempelige manier contact met elkaar heeft.

Lees verder

Wij streven naar positieve werkdruk en een gezonde balans. Hoe doen we dat? Door zorgvuldig te plannen, zorgvuldig te zijn bij het aannemen van nieuwe werkzaamheden en veel aandacht voor het individu

Lees verder

Als je op zoek bent naar een werkplek waar hard werken hand in hand gaat met plezier maken, dan zul jij je bij SKN vast thuisvoelen.

Lees verder

Wij zijn een organisatie, waar hanteren van de menselijke maat veel zwaarder weegt dan financiële resultaten. Dat merk je aan de manier waarop wij met jou omgaan, maar ook aan de bijdrage die wij actief leveren aan een betere, veiligere en eerlijkere wereld.

Lees verder

In 2023 hebben we een survey gehouden onder onze medewerkers om te vragen wat werken bij ons zo speciaal maakt. Een van de meest gegeven antwoorden: mensen voelden zich bij ons geen nummer, maar echt gezien als mens.

Lees verder

Dingen die goed voelen

Ervaringen, interviews, praktische zaken die téllen. Zo leer je SKN snel beter kennen!

Voelt ’t goed?

Heb jij de nodige afwegingen met je hoofd en hart gemaakt en kom je tot de ontdekking dat jij jezelf misschien ook wel bij SKN ziet werken? Kom dan op de lijn bij Elsbeth!

jij bent nu: actief in bedrijfsleven, overheid, non-profit