Skip to main content

Werkstudent accountancy vacatures met 5-sterren begeleiding!

Zit jij nog volop in je studie in de richting van accountancy of bedrijfseconomie? En wil je naast je studie al waardevolle praktijkervaring opdoen als werkstudent? Onze accountancyteams MKB en controle kunnen jouw hulp heel goed gebruiken! Wij vinden het mooi om jou te helpen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat is ook de reden dat je mag rekenen op 5-sterren begeleiding. Check onze werkstudent accountancy vacatures!

Werken bij SKN voelt goed!

Bij SKN bieden wij je een inspirerende en ondersteunende werkomgeving, ook als je werkstudent bent. Onze werkstudent accountancy vacatures bieden je niet alleen een hele mooie bijbaan naast je studie. Maar ook een kans om al met een mooie dosis ervaring aan de slag te kunnen als je van school komt.

Bij SKN krijg je al vanaf dag één veel eigen verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je uitgedaagd voelt en met plezier naar je werk gaat. Zo ga je met de accountants mee naar klanten, met wie je ook direct contact hebt. Daarnaast staan jouw persoonlijke mentor en alle collega’s klaar om je te helpen het beste uit je werkstudentschap te halen. Je kunt altijd op ons rekenen. Alle deuren staan voor je open!

Werken bij SKN voelt goed, daar zorgen we samen voor.

Je past onze werkstudent accountancy vacatures zelf aan

Je past onze werkstudent accountancy vacatures zelf aan

Wil je graag op specifieke dagen werken? Meer of minder uren draaien of werk je liever vanuit een locatie dichtbij waar je woont? In onze werkstudent accountancy vacatures bieden wij je de mogelijkheid om zelf zaken aan te passen en deze veranderingen mee te sturen met je sollicitatie. Zo maak jij je eigen vacature op maat en zorgen wij er samen voor dat jouw nieuwe baan bij SKN perfect aansluit bij jouw behoeften.

Team MKB of team controle?

Zowel in ons MKB- als controleteam kunnen wij heel goed extra hulp gebruiken. Heb jij al een idee welke van deze twee teams het beste aansluit op het carrièrepad dat je voor ogen hebt? Hieronder lees je er meer over. Wil je nog meer weten? Klik dan op de linkjes.

In ons MKB-team bieden we onze klanten een totaaloplossing. Als accountants denken we mee, signaleren we en adviseren we. Dit doen we op basis van actuele cijfers én gesprekken met de ondernemer. Ons team bestaat uit circa 40 medewerkers van de labels Stolwijk Kelderman en Stolwijk Philipsen. Kenmerkend voor ons is dat we als collega’s onderling veel sparren. Iedereen brengt zijn eigen kennis en ervaring mee. Van beginnend assistent tot relatiebeheerder, op alle niveaus vragen we advies aan elkaar. Dit maakt dat iedereen binnen de accountancy samenstelpraktijk heel benaderbaar en betrokken is.

Werken bij team controle betekent dat jij deel uitmaakt van ons label Stolwijk Kelderman Accountants Fiscalisten. Samen met zo’n 50 andere collega’s (bij SKN werken zo’n 250 mensen) vorm je een gedreven team dat steeds in wisselende samenstellingen aan controleopdrachten binnen de accountancy werkt. Onze kantoren zijn gevestigd in Zevenaar, Doetinchem, Deventer en Wijchen. Dat betekent echter niet dat je bent gebonden aan deze locaties. Wij bedienen klanten in een brede regio. Jij bent waar onze klanten zijn.

 ontwikkel mogelijkheden

 op dinsdag en vrijdag ochtend later beginnen om eerst te kunnen sporten.

 40 32 uur

Past een vacature nét niet? Pas ‘m dan zelf aan!

Zijn er dingen die voor jou het verschil maken tussen wel of niet solliciteren? Je werk combineren met je studie bijvoorbeeld, een speciale richting die je uit wilt? Een specifieke werklocatie of andere zaken? Al onze vacatures kun jij naar wens zelf op maat maken en meesturen bij je sollicitatie. Dan doen wij jou een voorstel dat voor ons allebei hélemaal goed voelt!

Vraag over een vacature? Ko​​m op de lijn bij Elsbeth!

Dingen die goed voelen

Ervaringen, interviews, praktische zaken die téllen. Zo leer je SKN snel beter kennen!

Koffie of thee?

Wij willen heel graag weten wat jouw behoeftes, wensen en voorkeuren zijn. Dat begint met de simpele vraag of je koffie of thee wilt. Daarna gaan we het vooral over jou hebben. Lijkt je dat een goed idee?

Werkstudent accountancy vacatures
Hoe kan ik je helpen?
Senior HR-adviseur