Skip to main content

Kiezen met je hoofd én hart

Sta je op het punt van baan te wisselen? 
Als je een nieuwe werkgever kiest, dan beslis je met hoofd én hart. Wat nu als wij zeggen je gelukkig te kunnen maken met het beste van beide? Dat je bijvoorbeeld stappen én maatschappelijk van betekenis kunt zijn bij een organisatie waar het allemaal om mensen draait. Dan ga ook jij toch serieus nadenken over een carrière bij Stolwijk Kennisnetwerk?

 ontwikkel mogelijkheden

 op dinsdag en vrijdag ochtend later beginnen om eerst te kunnen sporten.

 40 32 uur

Past de vacature nét niet? Dan pas je ‘m aan!

Zijn er dingen die voor jou het verschil maken tussen wel of niet solliciteren? Werkuren bijvoorbeeld of wil jij je graag specialiseren? Of past het profiel dat we in de vacature geschetst hebben net niet bij jouw niveau? Al onze vacatures kun jij naar wens zelf op maat maken en meesturen bij je sollicitatie. Dan doen wij jou een voorstel dat hélemaal goed voelt!

Vacatures
Alle vacatures

Ko​​m op de lijn bij Elsbeth!

Veel gestelde vragen

Bij SKN werken we voor een zeer gevarieerde en loyale klantengroep. Je mag dan ook rekenen op interessante opdrachten en projecten.

Lees verder

Je bent op zoek naar de perfecte werkplek die aansluit bij je studie en ambitie. Maar je wilt ook graag werken op een kantoor dat een beetje in de buurt van je woonplaats gevestigd is. Begrijpelijk, want je tijd is kostbaar.

Lees verder

Wij vinden het heel normaal als jij vindt dat het leven meer is dan werk alleen. Daarom bieden wij flexibele werkmogelijkheden die passen bij jouw situatie.

Lees verder

Hoewel we qua kennis, organisatiecultuur en het niveau van onze werkzaamheden niet onderdoen voor grotere kantoren, hebben we een unieke benadering als het gaat om jouw persoonlijke en professionele groei.

Lees verder

Overal binnen SKN, maar in het bijzonder binnen ons accountancy-controleteam is er veel ruimte voor specialisatie.

Lees verder

Onze organisatiecultuur is diep geworteld in vier kernwaarden: Kwetsbaar opstellen, Diepgang, Ondernemerschap tonen en Samen. Deze waarden vormen de basis van alles wat we doen en wie we zijn.

Lees verder

Laten we beginnen met te zeggen dat hiërarchie in onze organisatie geen belangrijke rol speelt. Dat betekent dat iedere deur voor iedereen open staat en iedereen op een laagdrempelige manier contact met elkaar heeft.

Lees verder

Wij streven naar positieve werkdruk en een gezonde balans. Hoe doen we dat? Door zorgvuldig te plannen, zorgvuldig te zijn bij het aannemen van nieuwe werkzaamheden en veel aandacht voor het individu

Lees verder

Als je op zoek bent naar een werkplek waar hard werken hand in hand gaat met plezier maken, dan zul jij je bij SKN vast thuisvoelen.

Lees verder

Wij zijn een organisatie, waar hanteren van de menselijke maat veel zwaarder weegt dan financiële resultaten. Dat merk je aan de manier waarop wij met jou omgaan, maar ook aan de bijdrage die wij actief leveren aan een betere, veiligere en eerlijkere wereld.

Lees verder

In 2023 hebben we een survey gehouden onder onze medewerkers om te vragen wat werken bij ons zo speciaal maakt. Een van de meest gegeven antwoorden: mensen voelden zich bij ons geen nummer, maar echt gezien als mens.

Lees verder

Dingen die goed voelen

Ervaringen, interviews, praktische zaken die téllen. Zo leer je SKN snel beter kennen!

Voelt ’t goed?

Heb jij de nodige afwegingen met je hoofd en hart gemaakt en kom je tot de ontdekking dat jij jezelf misschien wel bij SKN ziet werken? Kom dan op de lijn bij Elsbeth!

jij bent nu: actief voor een accountancy/advies organisatie