Skip to main content

Alle ruimte voor brede ontwikkeling

Wil je als (opkomend) fiscalist werken in een team waarin iedereen op elkaar kan rekenen? Dan zul jij je vast en zeker thuisvoelen binnen ons team Fiscaal . Je komt er terecht in een open club van fijne mensen, zonder dat je iets zult merken van hiërarchie. Want of je nu junior bent of senior, wij maken onderling dankbaar gebruik van elkaars expertise en creativiteit. Team Fiscaal valt onder ons label Stolwijk Kelderman Accountants Fiscalisten.

Werken in team Fiscaal?

Team Fiscaal kent veel verschillende expertises. Dat betekent dat wij samen een schat aan kennis in huis hebben. En dus ook dat je bij ons heel veel van elkaar kunt leren. Dit helpt jou jezelf breed te kunnen ontwikkelen binnen je vakgebied.

Natuurlijk is je wereld bij ons veel groter dan de omgeving van je team alleen. Ook met je accountancy collega’s van de teams controle en MKB heb je veelvuldig contact en werk je actief samen. Maar dat is niet alles!

Daarnaast zijn er binnen Stolwijk Kennisnetwerk namelijk ook nog andere teams waar jij, vanuit jouw rol, op een bijzondere manier waarde kunt toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen van onze adviseurs binnen Stolwijk vanWijk, gespecialiseerd in de begeleiding van fusies en overnames.

Een grote variatie aan klanten

Je krijgt te maken met allerlei soorten klanten, van klein tot groot. Zo bedien je klanten in de handel, productie en dienstverlening en zit er een mooie variatie in je werkgebied. We opereren namelijk in de regio Arnhem-Nijmegen, maar ook volop in de Liemers, de Achterhoek en richting het noorden tot aan omgeving Deventer. In ons team werkt iedereen met elkaar samen. Voor elke klant is er een ander klantenteam, dat wisselt in samenstelling en grootte. Iedereen werkt hierin samen met één gezamenlijk doel: de klant succesvol laten zijn. Met die klant heb jij dan ook zelf contact, zodat je elkaar direct goed leert kennen.

Jij hebt de regie

De beste versie van jezelf worden, dat kan alleen als jij jezelf mag zijn en open en eerlijk kunt zijn over je talenten, maar ook over datgene waarin jij beter zou willen worden. Wij stimuleren het om je zo kwetsbaar op te stellen. Heb je ergens moeite mee of wil je extra begeleid worden? Of wil je juist méér uitdaging? Geef het aan en we gaan het samen realiseren.

Heb je bijvoorbeeld affiniteit met advisering aan vermogende families, wil jij je specialiseren in btw, vastgoed, bedrijfsoverdracht, internationale fiscaliteit of je aansluiten bij onze Duitsland desk? Dan moedigen wij dat zeker aan! Maak het bespreekbaar, want veel is mogelijk. Jou in je kracht zetten, dát vinden we belangrijk.

Verantwoordelijkheid in je functie

Op alle niveaus zie je als rode draad jouw eigen verantwoordelijkheid terugkomen binnen team Fiscaal. Je mag én kan zelf aangeven waar je aan toe bent in jouw functie en wat je nodig hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Hoe dat eruitziet?

Ben jij bezig met een studie gericht op fiscaliteit? En ben je geïnteresseerd alles wat met belastingzaken te maken heeft? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou om waardevolle ervaring op te doen en je carrière een vliegende start te geven. Je mag rekenen op 5-sterrenbegeleiding vanuit ons team!

Wil jij graag je eerste stappen in de fiscale advieswereld zetten bij een organisatie waar het meer om mensen dan om cijfers draait? En lijkt het je mooi om deel uit te maken van een team dat helemaal gaat voor de klant én voor elkaar? Als jij een werkstudentschap zoekt en daarbij direct waardevolle praktijkervaring wilt opdoen, inclusief direct klantencontact, dan zijn wij jouw kantoor!

Ben je klaar met je fiscale studie of heb je al enige werkervaring opgedaan? Wil jij jouw carrière (door)starten bij een organisatie waar je als professional én als mens sterk groeit? Een plek waar je leert van meer ervaren collega’s en jij, op jouw beurt, onze werkstudenten mag begeleiden? Dan is een baan als Junior belastingadviseur / aangiftemedewerker voor jou zeker iets om te overwegen!

Jij maakt graag het verschil voor de klant en denkt mee in oplossingen. De eerste stappen in jouw carrière zijn gemaakt en je bent toe aan de volgende stap als medior belastingadviseur. Bij ons sta je niet stil want wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Op jouw beurt help jij ook weer jouw junior collega’s bij hun groei en ontwikkeling.

Een belastingadviseur mét ervaring. Jouw kennis en ervaring zijn ontzettend waardevol. Heb jij de ambitie om voor je klanten altijd het hoogst haalbare te realiseren? En wil jij jouw expertise graag delen binnen ons enthousiaste team van fiscalisten? Dan willen wij heel graag kennis met jou maken.

Team Fiscaal kan op de top van haar kunnen functioneren zonder de ondersteuning van een enthousiste teamassistent. Jij draagt, met jouw servicegerichte houding, eraan bij dat zaken vloeiend verlopen en ieder binnen het team volledig in z’n kracht staat.

Dingen die goed voelen

Ervaringen, interviews, praktische zaken die téllen. Zo leer je SKN snel beter kennen!

 ontwikkel mogelijkheden

 op dinsdag en vrijdag ochtend later beginnen om eerst te kunnen sporten.

 40 32 uur

Past een vacature nét niet? Pas ‘m dan zelf aan!

Zijn er dingen die voor jou het verschil maken tussen wel of niet solliciteren? Je werk combineren met je studie bijvoorbeeld, een speciale richting die je uit wilt? Een specifieke werklocatie of andere zaken? Al onze vacatures kun jij naar wens zelf op maat maken en meesturen bij je sollicitatie. Dan doen wij jou een voorstel dat voor ons allebei hélemaal goed voelt!

Koffie of thee?

Wij willen heel graag weten wat jouw behoeftes, wensen en voorkeuren zijn. Dat begint met de simpele vraag of je koffie of thee wilt. Daarna gaan we het vooral over jou hebben. Lijkt je dat een goed idee?

Team Fiscaal
Hoe kan ik je helpen?
Senior HR-adviseur