Skip to main content

Lever ik met mijn baan bij SKN ook een maatschappelijke bijdrage?

Wij zijn een organisatie, waar hanteren van de menselijke maat veel zwaarder weegt dan financiële resultaten. Dat merk je aan de manier waarop wij met jou omgaan, maar ook aan de bijdrage die wij actief leveren aan een betere, veiligere en eerlijkere wereld.

Wij hebben ervoor gekozen vier SDG’s te omarmen, te weten:

  • SDG 4: Kwaliteitsonderwijs
  • SDG 5: Gendergelijkheid
  • SDG 8: Eerlijk werk en economische groei.
  • SDG 12: Verantwoorde productie en consumptie.

We leveren maatschappelijk zeker onze bijdrage. Maar treden daarmee niet graag op de voorgrond. Individuele collega’s die maatschappelijk het initiatief nemen, ondersteunen wij daarnaast ook graag. Zo vatte in 2023 een van onze collega’s het idee op om binnen een etmaal 500 kilometer te fietsen voor het KWF. Alle collega’s steunden hem in zijn poging en namen zelfs deel door zelf ook prestaties te leveren. We maakten er met z’n allen een mooi evenement van. De poging slaagde en als organisatie verdubbelden wij de opbrengst.

Ook helpen wij af en toe jong sportief talent in hun ontwikkeling en ondernemen van alles op het maatschappelijke vlak, zoals inzamelen van kleding en voedsel, sociale sponsoring en meer. We vragen daar niets voor terug en schreeuwen onze betrokkenheid niet van de daken. We vinden dat het geen verkoopmodel mag zijn en vinden het vooral belangrijk om goed te doen.

Terug

Nog niet uitgelezen?