Skip to main content

Hoe ziet mijn groeipad bij SKN eruit?

Ben je op zoek naar een plek waar jouw carrière echt kan bloeien? Dan zit je goed bij SKN, want hoewel we qua kennis, organisatiecultuur en het niveau van onze werkzaamheden niet onderdoen voor grotere kantoren, hebben we een unieke benadering als het gaat om jouw persoonlijke en professionele groei.

Bij ons staat jouw ontwikkeling voorop. Al tijdens ons eerste contact draait alles om wat jij wilt bereiken. Waar ligt je hart? Wat doe je het allerliefst? Heb je al nagedacht over jouw ideale carrièrepad? Dit zijn de vragen die we jou al tijdens het sollicitatiegesprek stellen. We luisteren naar jouw wensen en doelen, en samen kijken wij wat er nodig is om die te verwezenlijken.

In tegenstelling tot veel andere kantoren werken wij niet met een rigide structuur waarin je stap voor stap hogerop moet klimmen. Bij ons heb jij de regie over je eigen carrière. Wij bieden je de steun en de middelen die je nodig hebt om te groeien op jouw manier. Of het nu gaat om extra opleidingen, mentorprogramma’s of deelname aan een speciale projectgroep, we zorgen ervoor dat je toegang hebt tot alles wat je nodig hebt om het allerbeste uit jezelf te halen.

Bij SKN kom je dus te werken in een omgeving waar je niet alleen gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je nu kunt, maar waar we ook actief investeren in wat je kunt worden. Waar je elke dag leert, groeit en successen behaalt op jouw eigen, unieke manier én op je eigen tempo.

Terug

Nog niet uitgelezen?