Skip to main content

Kan ik ook parttime en flexibel werken?

Wij vinden het heel normaal als jij vindt dat het leven meer is dan werk alleen. Daarom bieden wij flexibele werkmogelijkheden die passen bij jouw situatie.

We begrijpen dat het leven soms extra verantwoordelijkheden met zich meebrengt, zoals mantelzorg. Bij ons vind je een ondersteunende werkomgeving waar rekening wordt gehouden met dergelijke omstandigheden. Wij passen ons aan jou aan, voor zover wij kunnen.

Bij ons is iedereen welkom. Flexibele werkuren en parttime mogelijkheden zijn bij ons mogelijk voor veruit de meeste functies. Dit betekent dat jij de vrijheid hebt om zelf te bepalen hoeveel uren en dagen je werkt en op welk moment. Uniek bij ons is dat je onze vacatures deels zelf kunt aanpassen aan jouw voorkeuren.

Wanneer je online solliciteert, kun je eenvoudig aangeven hoeveel uren je op welke dagen wilt werken. Verwerk je aanpassingen met het potloodje in de vacaturetekst. Alle wijzigingen die je aanbrengt komen automatisch mee als je op de sollicitatieknop drukt. Dat geeft ons samen mooi de mogelijkheid om tijdens ons kennismakingsgesprek jouw wensen uitgebreid te bespreken. We zijn oprecht geïnteresseerd in wat jou drijft, in jouw persoonlijke situatie en in wat jij nodig hebt om bij ons duurzaam succesvol te zijn.

Terug

Nog niet uitgelezen?