Skip to main content

Fleur: “Ik miste als controller de afwisseling”

Van een baan bij een big-4 kantoor naar een controllersfunctie bij een grote multinational én weer terug. Zo kunnen we het door RA accountant Fleur Wolters tot nu toe belopen carrièrepad eenvoudig omschrijven. Na die tussenstap in het bedrijfsleven vond Fleur bij Stolwijk Kennisnetwerk terug wat ze had gemist: afwisseling in haar werk.

Aan de werkgever lag het niet. Die was volgens Fleur prima, maar controller zijn was haar toch een te eenzijdige functie. “Ik werkte elke dag met dezelfde mensen op hetzelfde kantoor. Dat werd voor mij toch een beetje te veel van hetzelfde. De woon-werkafstand vond ik daarnaast ook groot. Maar daar hadden we met een andere werklocatie wel iets aan kunnen veranderen. Hoefde niet, want mijn keuze stond al vast. Ik wilde gewoon graag terug naar de dynamiek van de accountancy.”

  • Geboren in 1985
  • RA Accountant bij Stolwijk Kelderman
  • Werkzaam bij SKN sinds 2019

Afwisseling weer terug

Fleur wilde wel graag werken bij een wat grotere accountancy organisatie. Niet meer bij een van de grootste, maar bij een middelgroot kantoor met een controleteam van serieuze omvang. Een sollicitatie bij SKN label Stolwijk Kelderman volgde. Fleur: “Ik kende er al een oud-collega. Hij was positief. Ik vond er wat ik zocht. Direct bij de eerste kennismaking al een warme ontvangst. Ik kwam terecht in een mooi team, waarin ook vaktechniek goed belegd is. Ik vind het belangrijk om met meerdere collega’s te kunnen sparren en dat kan bij ons heel goed. En – niet te vergeten – de afwisseling was weer terug. Ik had bij mijn overstap de verwachting mij in deze organisatie wel thuis te zullen gaan voelen. En dat bleek ook zo te zijn.”

Wil jij Fleur een vraag stellen over werken bij SKN?

Fleur vertelt je graag alles wat je weten wil. Je kunt haar bereiken via e-mail, telefoon of whatsapp!

Fleur: “Ik miste als controller de afwisseling”
Hoe kan ik je helpen?
RA accountant
Terug

Nog niet uitgelezen?