Skip to main content

Veel gestelde vragen

Als jij erover nadenkt om te beginnen bij een nieuwe werkgever is het hartstikke logisch dat je vragen aan ons wilt stellen. Dat mag natuurlijk altijd! De vragen die wij het vaakst hoorden langskomen, hebben we hieronder voor je op een rij gezet, met de antwoorden eronder. Wil jij jouw vragen liever aan iemand persoonlijk stellen? Kom dan op de lijn!

Vragen vanuit je hoofd

Als jonge SKN-er vind je via Jong-SKN al snel aansluiting met leeftijdsgenoten, die ook aan het begin van hun carrière staan.

Lees verder

Overal binnen SKN, maar in het bijzonder binnen ons accountancy-controleteam is er veel ruimte voor specialisatie.

Lees verder

Wij vinden het heel normaal als jij vindt dat het leven meer is dan werk alleen. Daarom bieden wij flexibele werkmogelijkheden die passen bij jouw situatie.

Lees verder

Bij SKN werken we voor een zeer gevarieerde en loyale klantengroep. Je mag dan ook rekenen op interessante opdrachten en projecten.

Lees verder

Stolwijk Kennisnetwerk – de naam zegt het al – is een breed georiënteerde kennisorganisatie. Wij bieden onderdak aan een grote diversiteit specialistische diensten, die wij vanuit verschillende labels aanbieden.

Lees verder

Hoewel we qua kennis, organisatiecultuur en het niveau van onze werkzaamheden niet onderdoen voor grotere kantoren, hebben we een unieke benadering als het gaat om jouw persoonlijke en professionele groei.

Lees verder

Je bent op zoek naar de perfecte werkplek die aansluit bij je studie en ambitie. Maar je wilt ook graag werken op een kantoor dat een beetje in de buurt van je woonplaats gevestigd is. Begrijpelijk, want je tijd is kostbaar.

Lees verder

Bij ons krijg je niet alleen de ruimte om je studie voort te zetten. Wij betalen je studie ook nog eens voor je!

Lees verder

Vragen vanuit je hart

In 2023 hebben we een survey gehouden onder onze medewerkers om te vragen wat werken bij ons zo speciaal maakt. Een van de meest gegeven antwoorden: mensen voelden zich bij ons geen nummer, maar echt gezien als mens.

Lees verder

Wij zijn een organisatie, waar hanteren van de menselijke maat veel zwaarder weegt dan financiële resultaten. Dat merk je aan de manier waarop wij met jou omgaan, maar ook aan de bijdrage die wij actief leveren aan een betere, veiligere en eerlijkere wereld.

Lees verder

Als je op zoek bent naar een werkplek waar hard werken hand in hand gaat met plezier maken, dan zul jij je bij SKN vast thuisvoelen.

Lees verder

Wij streven naar positieve werkdruk en een gezonde balans. Hoe doen we dat? Door zorgvuldig te plannen, zorgvuldig te zijn bij het aannemen van nieuwe werkzaamheden en veel aandacht voor het individu

Lees verder

Laten we beginnen met te zeggen dat hiërarchie in onze organisatie geen belangrijke rol speelt. Dat betekent dat iedere deur voor iedereen open staat en iedereen op een laagdrempelige manier contact met elkaar heeft.

Lees verder

Onze organisatiecultuur is diep geworteld in vier kernwaarden: Kwetsbaar opstellen, Diepgang, Ondernemerschap tonen en Samen. Deze waarden vormen de basis van alles wat we doen en wie we zijn.

Lees verder

Een andere vraag?

Als je graag meer wilt weten over werken bij SKN, kom dan op de lijn bij Elsbeth. Met haar kun je:

Veel gestelde vragen