Skip to main content

Assistent accountant vacatures zelf tweaken

Ben je assistent accountant vacatures aan het vergelijken? Dan maak je met jouw hoofd en hart belangrijke afwegingen. Wij hebben aandacht voor jouw afwegingen en zouden het mooi vinden als jij ze met ons deelt. Dat maken we direct al mogelijk in onze vacatures, deze kun je namelijk zelf aanpassen! Zo kunnen wij er samen met jou voor zorgen dat werken bij SKN ook voor joú goed gaat voelen.

Werken bij SKN voelt goed!

Bij SKN bieden wij je een inspirerende en ondersteunende werkomgeving. Onze assistent accountant vacatures bieden je niet alleen een baan, maar een kans om echt te groeien, zowel persoonlijk als professioneel.

Bij SKN krijg je al vanaf dag één veel eigen verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je uitgedaagd voelt en met plezier naar je werk gaat. Daarnaast staan jouw persoonlijke mentor en alle collega’s klaar om je te helpen je doelen te bereiken. Of het nu gaat om een complex vraagstuk of gewoon een luisterend oor, je kunt altijd op ons rekenen. Alle deuren staan voor je open!

Werken bij SKN voelt goed, daar zorgen we samen voor.

Verschillen tussen assistent accountant vacatures

Bij SKN hebben we assistent accountant vacatures op verschillende niveaus, zowel bij team MKB als bij team controle. Vacatures dus die aansluiten bij verschillende wensen en ambities. Zo zijn er ook specifieke assistent accountant vacatures die zijn gericht op werken en doorleren. In veel gevallen betalen wij zelfs je studiekosten!

Je past onze assistent accountant vacatures zelf aan

Wil je graag op specifieke dagen werken? Meer of minder uren draaien of werk je liever vanuit een locatie dichtbij waar je woont? In onze vacatures bieden wij je de mogelijkheid om zelf zaken aan te passen en deze veranderingen mee te sturen met je sollicitatie. Zo maak jij je eigen vacature op maat en zorgen wij er samen voor dat jouw nieuwe baan bij SKN perfect aansluit bij jouw behoeften.

Verantwoordelijkheid in je functie

Op alle niveaus zie je als rode draad jouw eigen verantwoordelijkheid terugkomen binnen de controle- of samenstelpraktijk. Je mag én kan zelf aangeven waar je aan toe bent in jouw functie en wat je nodig hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Lees eens verder over onze teams!

In ons MKB-team bieden we onze klanten een totaaloplossing. Als accountants denken we mee, signaleren we en adviseren we. Dit doen we op basis van actuele cijfers én gesprekken met de ondernemer. Ons team bestaat uit circa 40 medewerkers van de labels Stolwijk Kelderman en Stolwijk Philipsen. Kenmerkend voor ons is dat we als collega’s onderling veel sparren. Iedereen brengt zijn eigen kennis en ervaring mee. Van beginnend assistent tot relatiebeheerder, op alle niveaus vragen we advies aan elkaar. Dit maakt dat iedereen binnen de accountancy samenstelpraktijk heel benaderbaar en betrokken is.

Werken bij team controle betekent dat jij deel uitmaakt van ons label Stolwijk Kelderman Accountants Fiscalisten. Samen met zo’n 50 andere collega’s (bij SKN werken zo’n 250 mensen) vorm je een gedreven team dat steeds in wisselende samenstellingen aan controleopdrachten binnen de accountancy werkt. Onze kantoren zijn gevestigd in Zevenaar, Doetinchem, Deventer en Wijchen. Dat betekent echter niet dat je bent gebonden aan deze locaties. Wij bedienen klanten in een brede regio. Jij bent waar onze klanten zijn.

Dingen die goed voelen

Ervaringen, interviews, praktische zaken die téllen. Zo leer je SKN snel beter kennen!

Koffie of thee?

Wij willen heel graag weten wat jouw behoeftes, wensen en voorkeuren zijn. Dat begint met de simpele vraag of je koffie of thee wilt. Daarna gaan we het vooral over jou hebben. Lijkt je dat een goed idee?

Assistent accountant vacatures
Hoe kan ik je helpen?
Senior HR-adviseur