Skip to main content

Kan ik mij breed ontwikkelen bij SKN?

Sta je aan het begin van je carrière of ben je al langer aan het werk en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan staat die werkgever waar jij je breed kunt ontwikkelen vast hoger op je lijstje dan een kantoor waar je beperkter zult zijn. Stolwijk Kennisnetwerk – de naam zegt het al – is een breed georiënteerde kennisorganisatie. Wij bieden onderdak aan een grote diversiteit specialistische diensten, die wij vanuit verschillende labels aanbieden.

Binnen onze teams – accountancy, fiscaal, HRM, data & efficiëntie, fusie- en overname, herstructurering en publiek advies – werken ontzettend veel slimme (en ook aardige) mensen. Deze collega’s bezitten een schat aan kennis en ervaring in hun respectievelijke vakgebieden. En het mooiste? Ze staan allemaal klaar om deze kennis met jou te delen.

Of je nu net je studie hebt afgerond of vanuit een ander advieskantoor of een andersoortige organisatie komt, bij ons staan alle deuren voor je open. Het delen van kennis is onlosmakelijk verbonden aan onze organisatiecultuur, het zit in ons DNA. Door samen te werken met jouw specialistische collega’s, krijg je de kans om je breed te ontwikkelen. Je bent dus niet actief in je eigen vakgebied, maar krijgt ook inzichten in andere disciplines. Dit kan verrassende nieuwe interesses en passies bij je aanwakkeren.

Terug

Nog niet uitgelezen?