Skip to main content

Hoe zit het met de werk-privé balans bij SKN?

Bij SKN mag je erop rekenen dat wij niet alleen beloven, maar ook echt begrijpen hoe belangrijk de balans tussen werk en privé is. In elke organisatie zijn er momenten waarop je net dat beetje extra moet geven. Soms is het nodig om een deadline te halen of een collega uit de brand te helpen, ook bij ons. Maar wij vinden het niet oké om dat gewoon te gaan vinden.

Wij streven naar positieve werkdruk en een gezonde balans. Hoe doen we dat? Door zorgvuldig te plannen, zorgvuldig te zijn bij het aannemen van nieuwe werkzaamheden en veel aandacht voor het individu. Een goede werk-privé balans is stelt jou in staat om met plezier en energie te werken.

Onze teams zijn continu in ontwikkeling. We breiden regelmatig uit, niet alleen om onze groei te ondersteunen, maar ook om overbelasting van teams of individuele medewerkers te voorkomen. We vinden het mooi om te groeien, maar niet ten koste van onze mensen.

We zijn een mensgerichte organisatie, waar de menselijke maat boven alles gaat. Dat betekent dat we oog hebben voor jou als individu, met jouw unieke behoeften en omstandigheden. We erkennen dat je niet alleen onze collega bent, maar ook mens, met een leven buiten het werk.

Terug

Nog niet uitgelezen?