Skip to main content

Wat kenmerkt de organisatiecultuur van SKN?

Onze organisatiecultuur is diep geworteld in vier kernwaarden: Kwetsbaar opstellen, Diepgang, Ondernemerschap tonen en Samen. Deze waarden vormen de basis van alles wat we doen en wie we zijn.

  • Je kwetsbaar durven opstellen is bij ons niet alleen heel normaal, maar iets wat we echt aanmoedigen. Fouten maken? Dat mag. Het is een kans om te leren. Vragen om hulp of eerlijk toegeven dat je iets niet weet, ook aan een klant? Dat waarderen we juist. Het toont jouw bereidheid om te groeien en je te ontwikkelen.
  • Diepgang vind je terug in hoe wij diep in de materie duiken en honger hebben naar kennis. Maar diepgang gaat veel verder dan dat. We tonen ook interesse in elkaar, zowel zakelijk als privé. Je zult merken dat er naar je geluisterd wordt.
  • Ondernemerschap tonen betekent bij ons dat je initiatief neemt en verantwoordelijkheid draagt. We moedigen je aan om proactief te zijn en jouw ideeën te delen. Je krijgt de ruimte om te experimenteren en te innoveren, een bijdrage te leveren aan een steeds sterker en mooier wordend SKN
  • En dan is er ‘Samen’. Bij SKN doen we het allemaal heel graag samen. Met collega’s, met klanten, met onze relaties. Samenwerken is de kern van ons succes. We ondersteunen elkaar, delen kennis en vieren onze successen. Samen.

Dit alles maakt dat collega’s zich thuis voelen bij SKN. Al zijn we gek op cijfers, je bent bij ons zoveel meer dan een nummer. Je hoort er meteen bij en mag helemaal jezelf kunt zijn. Past dit allemaal ook bij jou? Dan kijken wij uit naar je komst!

Terug

Nog niet uitgelezen?