Skip to main content

Pim “bleef bij SKN hangen” na stage en werkstudentschap

Als je nog studeert is de reisafstand een bepalende factor bij het kiezen van je stageplaats. Dat gold ook voor Pim Krebbers, die op zijn 18ee voor het eerst een stageadres zocht bij een accountantskantoor. Vanuit zijn woonplaats Niftrik was de SKN-locatie Wijchen prima te bereiken. Het contact voelde goed, dus de beslissing was snel gemaakt. Het bleef voor Pim niet bij een stage.

Een kwartiertje met de fiets. Dat is de afstand die Pim aflegt van en naar zijn werkplek. Als hij tenminste op kantoor zit, want Pim merkte dat hij al heel vroeg tijdens zijn stageperiode mee mocht naar klanten. Een nieuwe uitdaging qua reistijd, zou je zeggen. Maar dat viel gelukkig mee. Pim: “Ik kon eigenlijk altijd wel met een collega meerijden als we naar een klant gingen. Ze namen zelfs de extra moeite om mij thuis op te halen. Daarmee, en ook op andere fronten, deden ze dus alles om mijn stage helemaal te laten aansluiten bij de praktijk. En van die klantbezoeken leer je echt veel. Je krijgt alles wat er bij een klant gebeurt mee.”

  • Geboren in 2002
  • Assistent accountant controle
  • Werkzaam bij Stolwijk Kennisnetwerk sinds 2021

Van stagiair naar werkstudent

De stagebegeleiding en alles eromheen bevielen Pim goed, net als de werksfeer bij SKN. “Daarom bleef ik na mijn stage ook hangen als werkstudent. Dat zag er allemaal wel net even anders uit. Ik moest toen 4 dagen naar school, in plaats van 4 dagen stage. De begeleiding werd dus wat minder intensief, maar ik voelde nog steeds heel veel betrokkenheid bij mijn leerproces.”

Nu écht aan het werk

Inmiddels is Pim een stuk verder met zijn studie aan Nyenrode. Hij werkt inmiddels vier dagen per week bij Stolwijk Kennisnetwerk als assistent accountant controle. De overgebleven dag is voor zijn studie. Pim: “Ik merk dat ik, nu ik in dienst ben, meer verantwoordelijkheid krijg. Ik ben nu degene die werkstudenten mag begeleiden. Dat is dus echt een stap verder. Ik vind het mooi dat SKN een wat minder grote organisatie is. Je kunt er sneller doorgroeien en er is meer ruimte voor het volgen van je eigen ontwikkelpad.”

Wil jij Pim een vraag stellen over werken bij SKN?

Pim vertelt je graag alles wat je weten wil. Je kunt hem bereiken via e-mail, telefoon of whatsapp!

Pim “bleef bij SKN hangen” na stage en werkstudentschap
Hoe kan ik je helpen?
Assistent accountant controle
Terug

Nog niet uitgelezen?