Skip to main content

Samen werken aan controle

De basis voor een gezonde bedrijfsvoering is inzicht in de financiële positie van een onderneming, waarmee we onze klanten graag helpen in de controlepraktijk. En dat doen we nét een beetje anders. Door verantwoordelijkheden laag in de organisatie te leggen, maar ook door de kracht van ons netwerk van accountancy specialisten in te zetten. Zo komen we samen tot het beste resultaat. Wil je meer weten? Ontdek dan onze controlepraktijk.

Een proactieve, innovatieve kennisorganisatie

Werken in de controlepraktijk betekent dat jij deel uitmaakt van ons label Stolwijk Kelderman Accountants Fiscalisten. Samen met zo’n 50 andere collega’s (bij SKN werken zo’n 250 mensen) vorm je een gedreven team dat steeds in wisselende samenstellingen aan controleopdrachten binnen de accountancy werkt. Onze kantoren zijn gevestigd in Zevenaar, Doetinchem, Deventer en Wijchen. Dat betekent echter niet dat je bent gebonden aan deze locaties. Wij bedienen klanten in een brede regio. Jij bent waar onze klanten zijn.

Wat maakt ons anders?

Bij SKN kom je terecht in een mensgerichte organisatie waar samenwerking en gelijkwaardigheid voorop staan. We hebben korte lijntjes tussen de specialisten en iedereen kent elkaar. Ook de verhalen over kinderen, hobby’s en leuke plannen delen we. Jezelf kunnen zijn vinden wij vanzelfsprekend en we vinden het mooi als jij je kwetsbaar durft op te stellen. Wil je meer tijd voor je studie? Of komt er gezinsuitbreiding? Dan denken we met je mee.

Verder zijn wij groot genoeg voor kwaliteit en innovatie, maar klein genoeg om jou de ruimte te kunnen geven voor eigen verantwoordelijkheid en het tonen van ondernemerschap. Wij stimuleren het van harte als jij graag meedenkt over de toekomst van onze controlepraktijk. Zo zetten jongere collega’s al een studiegroep op voor onderlinge hulp bij studeren. Ook heeft het controleteam op eigen initiatief masterclasses voor klanten opgezet, om ze up-to-date te houden over actuele onderwerpen.

Een divers klantenbestand

In de controlepraktijk krijg je te maken met veel verschillende organisaties en bedrijven. Bij profit organisaties zijn dat bijvoorbeeld handels- en productiebedrijven. Ook werken wij in de overheidssector, met name voor gemeentes. Daarnaast bedienen we non-profit organisaties zoals zorg, stichtingen en verenigingen. Kortom, een diversiteit aan klanten waarin jij uiteindelijk zelf aangeeft welke branche of sector jou het meeste aanspreekt.

 

Wil jij je specialiseren?

Binnen ons controleteam is er veel ruimte voor specialisatie. Je bent dan bijvoorbeeld voor 60% bezig met je accountantswerkzaamheden en besteed je andere tijd aan activiteiten voor een specifieke sector of binnen een bepaald thema. Thema’s die bij SKN speciale aandacht krijgen zijn:

  • duurzaamheid
  • fraude
  • IT auditing
  • en data-analyse

Heb jij al specialistische ervaring met een specifiek thema of heb je interesse om je daarin te verdiepen?

Bij ons kan het allemaal. Maak het dus vooral bespreekbaar tijdens een kennismakingsgesprek. Wij helpen je heel graag op weg, bijvoorbeeld door je een cursus of opleiding te laten volgen. Of jou bij opdrachten vooral in te plannen op de zaken die jouw specifieke interesse hebben.

Hoe dan ook: je krijgt bij ons alles wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen, waarbij je alle ruimte hebt om zelf ondernemend te zijn.

Op elk niveau een uitdaging

Kennis is ons grootste goed. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling, ongeacht in welke functie je bij ons start. Met een mentor en via onze SKN Academy.

Sta je aan het begin van je carrière? Dan krijg je als beginnend assistent accountant te maken met zoveel mogelijk verschillende klanten en werkzaamheden. Zo vorm je een brede basis naast je studie tot registeraccountant.

Ben je een gevorderd assistent? Dan horen daar meer verantwoordelijkheden bij. Je hebt al sneller klantcontact, je levert input voor de rapportages en begeleidt de minder ervaren collega’s. Jij geeft zelf aan wat je nog wilt leren en in welk tempo.

Als zelfstandig assistent werk je samen in een team van beginnende en meer ervaren accountancy collega’s. Je werkt zelfstandig aan de controle van jaarrekeningposten en begeleidt je jongere collega’s. Je werkt daarnaast aan de planning van controles.

Als controleleider houd jij je vooral bezig met voorbereidend en afrondend werk. Zo begeleid je minder ervaren collega’s, heb je afstemmingen met de klant en lever je een bijdrage aan de rapportages. Jij zorgt dat alles geregeld is wanneer je bij een klant komt, zodat je team goed van start kan. Je schrijft de rapportages en stemt dit, samen met de tekenend accountant, af met de klant. Heb je behoefte om je te specialiseren of juist in de breedte te ontwikkelen? Stel het voor en wij juichen het toe.

Als RA accountant ben je naar buiten toe het eerste aanspreekpunt voor je auditklanten. Daarnaast komt jouw rol als ondernemende sparringpartner bij klanten óók intern tot uiting. Al coachend zorg je dat het controleteam optimaal functioneert en doelgericht samenwerkt met andere specialisten binnen SKN. Je hebt oog voor kwaliteit en zorgt dat controle-opdrachten waar jij als externe accountant verantwoordelijk voor bent op de juiste manier worden afgerond.

Dingen die goed voelen

Ervaringen, interviews, praktische zaken die téllen. Zo leer je SKN snel beter kennen!

 ontwikkel mogelijkheden

 op dinsdag en vrijdag ochtend later beginnen om eerst te kunnen sporten.

 40 32 uur

Past een vacature nét niet? Pas ‘m dan zelf aan!

Zijn er dingen die voor jou het verschil maken tussen wel of niet solliciteren? Je werk combineren met je studie bijvoorbeeld, een speciale richting die je uit wilt? Een specifieke werklocatie of andere zaken? Al onze vacatures kun jij naar wens zelf op maat maken en meesturen bij je sollicitatie. Dan doen wij jou een voorstel dat voor ons allebei hélemaal goed voelt!

Koffie of thee?

Wij willen heel graag weten wat jouw behoeftes, wensen en voorkeuren zijn. Dat begint met de simpele vraag of je koffie of thee wilt. Daarna gaan we het vooral over jou hebben. Lijkt je dat een goed idee?

Team controle
Hoe kan ik je helpen?
Senior HR-adviseur