Samen werken
aan controle

De basis voor een gezonde bedrijfsvoering is inzicht in de financiële positie van een onderneming, waarmee we onze klanten graag helpen in de controlepraktijk. En dat doen we nét een beetje anders. Door verantwoordelijkheden laag in de organisatie te leggen, maar ook door de kracht van ons netwerk van accountancy specialisten in te zetten. Zo komen we samen tot het beste resultaat. Wil je meer weten? Ontdek dan onze controlepraktijk.

Controlepraktijk

Een proactieve, innovatieve kennisorganisatie

Werken in de controlepraktijk betekent dat jij deel uitmaakt van onze labels Stolwijk Kelderman of Stolwijk Philipsen. Samen met zo’n 50 andere collega’s vorm je een gedreven team dat steeds in wisselende samenstellingen aan controleopdrachten binnen de accountancy werkt. Onze kantoren zijn gevestigd in Zevenaar, Doetinchem, Deventer en Wijchen. Dat betekent echter niet dat je bent gebonden aan deze locaties. Wij bedienen klanten in een brede regio. Jij bent waar onze klanten zijn.

Een divers klantenbestand

Een divers klantenbestand

In de controlepraktijk krijg je te maken met veel verschillende organisaties en bedrijven. Bij profit organisaties zijn dat bijvoorbeeld handels- en productiebedrijven. Ook werken wij in de overheidssector, met name voor gemeentes. Daarnaast bedienen we non-profit organisaties zoals zorg, stichtingen en verenigingen. Kortom, een diversiteit aan klanten waarin jij uiteindelijk zelf aangeeft welke branche of sector jou het meeste aanspreekt.

 

.

 

Op elk niveau een uitdaging

Kennis is ons grootste goed. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling, ongeacht in welke functie je bij ons start. Met een mentor en via onze SKN Academy.

 

Assistent accountant

Sta je aan het begin van je carrière? Dan krijg je als beginnend assistent of assistent accountant te maken met zoveel mogelijk verschillende klanten en werkzaamheden. Zo vorm je een brede basis naast je studie tot registeraccountant.

 

Gevorderd assistent

Ben je een gevorderd assistent? Dan horen daar meer verantwoordelijkheden bij. Je hebt al sneller klantcontact, je levert input voor de rapportages en begeleidt de minder ervaren collega’s. Jij geeft zelf aan wat je nog wilt leren en in welk tempo.

 

Controleleider

Als controleleider houd jij je vooral bezig met voorbereidend en afrondend werk. Zo begeleid je minder ervaren collega’s, heb je afstemmingen met de klant en lever je een bijdrage aan de rapportages. Jij zorgt dat alles geregeld is wanneer je bij een klant komt, zodat je team goed van start kan. Je schrijft de rapportages en stemt dit, samen met de tekenend accountant, af met de klant. Heb je behoefte om je te specialiseren of juist in de breedte te ontwikkelen? Stel het voor en wij juichen het toe.

Wat maakt ons anders?

Wat maakt ons anders?

Bij Stolwijk Kennisnetwerk kom je terecht in een mensgerichte organisatie waar samenwerking en gelijkwaardigheid voorop staan. We hebben korte lijntjes tussen de specialisten en iedereen kent elkaar. Dat blijft niet bij het formele, ook de verhalen over kinderen, hobby’s en leuke plannen delen we. Jezelf kunnen zijn vinden wij vanzelfsprekend en we stimuleren het om je kwetsbaar op te stellen. Dat maakt ons echt anders. En die goede werk-privé balans is er natuurlijk ook. Wil je meer tijd voor je studie? Of komt er gezinsuitbreiding? Allemaal situaties waarin wij met je meedenken.

Ook onze omvang biedt jou voordelen. We zijn groot genoeg voor kwaliteit en innovatie, maar klein genoeg om jou je verantwoordelijkheid te laten pakken en ondernemerschap te kunnen tonen. Iedereen kan bij ons initiatieven nemen. Zo hebben jongere collega’s in de controlepraktijk een studiegroep opgezet om elkaar te helpen met studeren. Ook heeft het controleteam op eigen initiatief masterclasses voor klanten opgezet, om ze up-to-date te houden over actuele onderwerpen. Wil jij graag een bepaald project erbij pakken om mee te denken over de toekomst van onze controlepraktijk? Dan stimuleren wij dit van harte.

 

Onze mensen

Lees hier wat onze medewerkers vinden!

“SKN is een organisatie die goed bij mij past. Hier is oog voor mij als persoon. Daardoor kan ik mijzelf verder ontwikkelen.”

Fleur Wolters Manager Audit Controle
Fleur Wolters

Gerelateerde vacatures

Heb je nog vragen?

Neem contact op met de recruiter