Skip to main content

Ga jij met heel je hoofd en hart voor een baan bij SKN?

Momenteel kan jij misschien wel werken waar je wilt. Mogelijk vliegen de aanbiedingen je zelfs wel om je oren. Waarom dan juist kiezen voor Stolwijk Kennisnetwerk? Daar kunnen we kort over zijn: omdat je zult merken dat het goed voelt.

Waarom onze mensen vinden dat deze belofte aan hen is waargemaakt, kunnen zij jou het beste zelf vertellen. Ben je benieuwd naar hun verhalen, naar hun afwegingen met hoofd & hart, voordat zij zeker wisten dat werken bij SKN voor hen goed voelde? Druk dan hieronder op de rode knop!

  • 230+Professionals

  • 4Vestigingen

  • 7250+Klanten

Onze missie en kernwaarden

Onze warme organisatiecultuur is gebaseerd op vier kernwaarden:

  • diepgang
  • kwetsbaar opstellen
  • ondernemend
  • en samen

Onze waarden gelden voor iedereen, ongeacht het niveau, discipline of afdeling. Het zijn geen regels of voorschriften, ze laten zien wat voor een soort mensen we zijn en het soort organisatie dat we willen zijn. Zie het maar als ons gezamenlijke DNA.

Onze missie

Als kennisorganisatie levert SKN toegevoegde waarde die bijdraagt aan het duurzame succes van klanten en de ontwikkeling van medewerkers.

Een blik op de toekomst

Wij willen onze kennisorganisatie verder laten groeien. Daarbij vinden wij het belangrijk om onze autonomie te behouden. Voor onze medewerkers is dit een belangrijke en rustgevende factor. We blijven wie we zijn en kijken met veel vertrouwen naar de toekomst.

Waar kom jij vandaan?

Denk jij erover na om de switch te maken naar SKN, dan zijn wij benieuwd waar jij vandaan komt. Aan de hand van jouw achtergrond, kunnen wij je de informatie tonen die jij waarschijnlijk het interessantst vindt. Via de buttons kun je verder navigeren naar informatie op maat!

Samenwerken met – en leren van specialisten

Bij SKN werken meer dan 230 verschillende mensen. Allemaal mooie karakters, de één heeft een schat aan ervaring, terwijl de ander nog in de studiebanken zit. Wat we allemaal gemeen hebben is dat we graag van elkaar leren en onze kennis met elkaar delen.

Samen vormen wij Stolwijk Kennisnetwerk:

Accountants & fiscalisten.

Meer ontdekken

Een integrale HR-dienstverlener met de volgende aandachtsgebieden

  • Arbo
  • HRM
  • Salaris

Meer ontdekken

Specialist op het gebied van fusies & overnames.

Meer ontdekken

Met specialisten op het gebied van data & efficiency

Meer ontdekken

Sparringpartner en adviseur voor het publiek domein.

Meer ontdekken

Specialist op het gebied van herstructurering

Meer ontdekken

Koffie of thee?

Wij willen heel graag weten wat jouw behoeftes, wensen en voorkeuren zijn. Dat begint met de simpele vraag of je koffie of thee wilt. Daarna gaan we het vooral over jou hebben. Lijkt je dat een goed idee?

Als werkgever
Hoe kan ik je helpen?
Senior HR-adviseur