Skip to main content

Organiseert SKN ook leuke activiteiten?

Bij SKN is het zeker niet alleen werk wat de klok slaat. Wij vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen in onze organisatie de kans heeft om collega’s te ontmoeten en leren kennen. Dat gaat, buiten het werk om, natuurlijk heel goed samen met het organiseren van leuke en interessante activiteiten.

Binnen je team is er in ieder geval elk jaar een teamuitje. Dat kan van alles zijn. Een leuke activiteit, bijvoorbeeld of gezellig samen ergens wat eten.

Houd je van kleding shoppen? Dan zul je onze jaarlijkse shopavond zeker kunnen waarderen. Met verschillende winkels hebben wij afspraken gemaakt over aantrekkelijke kortingen.

En dan hebben we ons jaarlijkse personeelsfeest en de kerstbijeenkomst. Dit zijn de hoogtepunten van het jaar waar iedereen naar uitkijkt. Het zijn momenten vol plezier, muziek, dans, activiteiten en heerlijk eten.

Maar er is meer! Wij organiseren ook regelmatig themaweken, zoals de week van de duurzaamheid en onze vitaliteitsweken. Deze weken zijn niet alleen informatief en inspirerend, maar bieden ook veel kansen voor onderlinge interactie en plezier.

Als je op zoek bent naar een werkplek waar hard werken hand in hand gaat met plezier maken, dan zul jij je bij SKN vast thuisvoelen.

Terug

Nog niet uitgelezen?