Skip to main content

Miranda: “Ik ging er in alle opzichten op vooruit”

Miranda kwam begin 2023 naar SKN en had meteen een primeur te pakken: zij was de eerste in haar functie. Als personeelsplanner bij team controle staat zij dagelijks voor een flinke uitdaging, namelijk de juiste mensen op de juiste opdrachten inzetten. Hoe hectisch dat in een team met krapte soms ook is, Miranda’s dag begint naar eigen zeggen altijd met een lach.

Het controleteam bij SKN is in de afgelopen jaren flink gegroeid en er was behoefte aan meer structuur in de planning. Miranda twijfelde er niet aan te solliciteren op de aldaar nieuw in het leven geroepen functie van personeelsplanner. De baan bleek haar gegund en ze merkte al gauw een goede keuze te hebben gemaakt. “Ik ging er in alle opzichten op vooruit. Beetje platonisch misschien, maar ik bedoel dan ten eerste qua salaris en pensioenopbouw.

Verder heb ik meer vrije dagen en ervaar ik alle vrijheid in mijn functie. Dat zijn toch dingen die ik heel belangrijk vind. Maar ook de sfeer op kantoor, de openheid en het warme gevoel dat ik elke dag ervaar. Je wordt bij SKN gehoord, kunt jezelf ontwikkelen. Ja, er wordt naar je geluisterd, dingen die je zegt worden niet afgeschoten. Ook persoonlijk en sociaal ben ik erop vooruitgegaan, ten opzichte van mijn eerdere werkgevers waar het echt zo slecht niet was hoor.”

  • Geboren in 1975
  • Personeelsplanner bij Stolwijk Kelderman
  • Werkzaam bij Stolwijk Kennisnetwerk sinds 2023

“Iedereen even hartelijk”

Op het moment dat Miranda voor SKN koos, had zij ook drie andere sollicitaties lopen. “Ik had wat te kiezen, maar bij SKN had ik het beste gevoel. Dat was al meteen bij het eerste contact zo. Heel spontaan, oprechte interesse. Alle ruimte. Het accountantsvak heeft soms een stoffig imago, maar daar is hier niets van te merken. Bij SKN heb ik collega’s van jong tot oud. Iedereen even hartelijk. Wie je ook bent en wat je ook doet, je maakt bij ons onderdeel uit van de organisatie en telt mee. Mooi toch?”

Wil jij Miranda een vraag stellen over werken bij SKN?

Miranda vertelt je graag alles wat je weten wil. Je kunt haar bereiken via e-mail, telefoon of whatsapp!

Miranda: “Ik ging er in alle opzichten op vooruit”
Hoe kan ik je helpen?
Personeelsplanner Controleteam
Terug

Nog niet uitgelezen?