Skip to main content

Ik vind de woon-werkafstand best ver. Wat is er bij SKN mogelijk?

Je bent op zoek naar de perfecte werkplek die aansluit bij je studie en ambitie. Maar je wilt ook graag werken op een kantoor dat een beetje in de buurt van je woonplaats gevestigd is. Begrijpelijk, want je tijd is kostbaar. Waar de één tien minuten fietsen al lang genoeg vindt, vindt de ander het fijn om wat langer onderweg te zijn en in de auto of trein rustig aan de dag te beginnen.

Je woon-werk afstand is misschien iets waar je minder zwaar aan hoeft te tillen dan je neigt te doen. En wel om de volgende redenen:

  • Bij SKN gaan we flexibel om met hybride werken. Werk jij graag één of enkele dagen per week thuis, dan is dat helemaal prima. Als je maar voldoende in contact blijft met je team.
  • Voor veel functies geldt dat je een deel van je werkuren doorbrengt bij de klant op locatie. In de planning is het mogelijk er rekening mee te houden dat jouw klantlocaties dichterbij je woonplaats liggen.
  • Wij hebben vier kantoren, te weten in Doetinchem, Deventer, Wijchen en Zevenaar. Wij vinden het geen enkel probleem als jij er de voorkeur geeft om een specifiek kantoor als uitvalsbasis te kiezen.
  • Een fijne werkomgeving, fijne collega’s en een open organisatiecultuur waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen, te groeien en waar je gezien en gehoord wordt zijn daarnaast misschien ook wel wat extra reistijd waard. Investeer jij dat extra beetje reistijd in ons, dan zul je merken dat daar heel wat moois tegenover staat.

Veel van onze medewerkers zien hun werkgeving bij SKN als een plek waar ze thuiskomen. Waar ze meteen bij de eerste stap over de drempel en bij het eerste contact een heel warm gevoel hadden. Allemaal maakten zij de korte of wat langere reis naar ons kantoor om er vervolgens elke week terug te komen. Laat je hoofd en hart eens spreken, wat is een hele fijne werkomgeving jou waard?

Terug

Nog niet uitgelezen?