Skip to main content

Kiezen met je hoofd én hart

Ben je (bijna) klaar met je studie en zoek jij het perfecte startpunt voor jouw carrière?
Waar je wilt gaan werken beslis je met je hoofd én hart. Wat nu als wij zeggen je gelukkig te kunnen maken met het beste van beide? Dat je bijvoorbeeld op onze kosten je studie mag vervolgen én alle persoonlijke aandacht en betrokkenheid krijgt, in een organisatie waar je als mens op één staat. Dan ga ook jij toch serieus nadenken over een carrière bij Stolwijk Kennisnetwerk?

 ontwikkel mogelijkheden

 op dinsdag en vrijdag ochtend later beginnen om eerst te kunnen sporten.

 40 32 uur

Past een vacature nét niet? Pas ‘m dan zelf aan!

Zijn er dingen die voor jou het verschil maken tussen wel of niet solliciteren? Je werk combineren met je studie bijvoorbeeld, een speciale richting die je uit wilt? Een specifieke werklocatie of andere zaken? Al onze vacatures kun jij naar wens zelf op maat maken en meesturen bij je sollicitatie. Dan doen wij jou een voorstel dat voor ons allebei hélemaal goed voelt!

Veel gestelde vragen

Hoewel we qua kennis, organisatiecultuur en het niveau van onze werkzaamheden niet onderdoen voor grotere kantoren, hebben we een unieke benadering als het gaat om jouw persoonlijke en professionele groei.

Lees verder

Wij vinden het heel normaal als jij vindt dat het leven meer is dan werk alleen. Daarom bieden wij flexibele werkmogelijkheden die passen bij jouw situatie.

Lees verder

Bij ons krijg je niet alleen de ruimte om je studie voort te zetten. Wij betalen je studie ook nog eens voor je!

Lees verder

Stolwijk Kennisnetwerk – de naam zegt het al – is een breed georiënteerde kennisorganisatie. Wij bieden onderdak aan een grote diversiteit specialistische diensten, die wij vanuit verschillende labels aanbieden.

Lees verder

Je bent op zoek naar de perfecte werkplek die aansluit bij je studie en ambitie. Maar je wilt ook graag werken op een kantoor dat een beetje in de buurt van je woonplaats gevestigd is. Begrijpelijk, want je tijd is kostbaar.

Lees verder

Onze organisatiecultuur is diep geworteld in vier kernwaarden: Kwetsbaar opstellen, Diepgang, Ondernemerschap tonen en Samen. Deze waarden vormen de basis van alles wat we doen en wie we zijn.

Lees verder

Laten we beginnen met te zeggen dat hiërarchie in onze organisatie geen belangrijke rol speelt. Dat betekent dat iedere deur voor iedereen open staat en iedereen op een laagdrempelige manier contact met elkaar heeft.

Lees verder

Wij streven naar positieve werkdruk en een gezonde balans. Hoe doen we dat? Door zorgvuldig te plannen, zorgvuldig te zijn bij het aannemen van nieuwe werkzaamheden en veel aandacht voor het individu

Lees verder

Als je op zoek bent naar een werkplek waar hard werken hand in hand gaat met plezier maken, dan zul jij je bij SKN vast thuisvoelen.

Lees verder

Wij zijn een organisatie, waar hanteren van de menselijke maat veel zwaarder weegt dan financiële resultaten. Dat merk je aan de manier waarop wij met jou omgaan, maar ook aan de bijdrage die wij actief leveren aan een betere, veiligere en eerlijkere wereld.

Lees verder

In 2023 hebben we een survey gehouden onder onze medewerkers om te vragen wat werken bij ons zo speciaal maakt. Een van de meest gegeven antwoorden: mensen voelden zich bij ons geen nummer, maar echt gezien als mens.

Lees verder

Als jonge SKN-er vind je via Jong-SKN al snel aansluiting met leeftijdsgenoten, die ook aan het begin van hun carrière staan.

Lees verder

Dingen die goed voelen

Ervaringen, interviews, praktische zaken die téllen. Zo leer je SKN snel beter kennen!

Voelt ’t goed?

Heb jij de nodige afwegingen met je hoofd en hart gemaakt en kom je tot de ontdekking dat jij jezelf misschien wel bij SKN ziet werken? Kom dan op de lijn bij Elsbeth!

jij bent nu: klaar of bezig met je studie