Skip to main content

Niels: “Geen stropdas, maar een spijkerbroek”

We gaan even terug naar een jaar waarin de jongste lezers van dit artikel waarschijnlijk nog door hun moeder (of vader natuurlijk) gekleed werden. In 2011 zette Niels Uffing als jonkie de eerste schreden van zijn carrière bij Stolwijk Kelderman. Op kantoor zag het er toen anders uit dan nu. Niels: “Zo ongeveer iedereen liep in pak. Dat werd ook van je verwacht. Niet per se altijd met een stropdas, maar veel zag je er nog wel. Vooral de senior collega’s zagen er altijd best formeel gekleed uit. Droeg je iets wat te casual was, dan had je wel kans dat je dat te horen kreeg.”

Twaalf jaar later ziet het er op de vier SKN-kantoren een stuk kleurrijker uit. Nu kan en mag er veel meer. Nette spijkerbroek, nette sneakers. Trui, coltrui, schipperstrui (met ritsje, red.). Je ziet het allemaal. “Toen ik ging solliciteren droeg ook ik een pak. Het was de tijdsgeest en ook gewoon prima. Er zijn nog steeds collega’s die zich prettiger voelen als ze strak gekleed zijn. Het is ook vooral de bedoeling dat je op onze kantoren jezelf kan zijn”, zegt Niels. Als SKN-er heb je altijd je eigen keuze, je eigen vrijheid. Zeker als je op kantoor zit. Ga je naar de klant, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je jezelf kleedt naar de gelegenheid. Je bent en blijft natuurlijk altijd een ambassadeur voor SKN. Niels: “Het hangt een beetje van de klant af. Een collega heeft ook weleens wekelijks bij een klant gezeten die aangaf dat hij toch gewoon lekker in spijkerbroek moest komen.”

  • Geboren in 1992
  • Manager controle bij Stolwijk Kelderman
  • Werkzaam bij SKN sinds 2011

Dresscode ter inspiratie

Bij SKN geldt een eigen verantwoordelijkheid voor alle collega’s. We gaan ervan uit dat iedereen wel zelf kan inschatten hoe je jezelf het beste naar de gelegenheid kan kleden. Toch is de één meer bezig met kleding dan de ander. De foto’s op deze website geven je vast een goed beeld van hoe wij SKN-ers er dagelijks bij lopen.

Samen shoppen met korting

Jaarlijks organiseert SKN een aantal gezellige shopavonden bij modezaken in de buurt van de kantoren. Medewerkers kunnen dan met korting hun garderobe aanvullen, zo ook bij OFM in Doesburg waar de foto’s die je op deze pagina aantreft zijn gemaakt.

Wil jij Niels een vraag stellen over werken bij SKN?

Niels vertelt je graag alles wat je weten wil. Je kunt hem bereiken via e-mail, telefoon of whatsapp!

Niels: “Geen stropdas, maar een spijkerbroek”
Hoe kan ik je helpen?
Controleleider
Terug

Nog niet uitgelezen?