Skip to main content

Yasmijn: “Samen het verschil maken voor klanten.”

Junior Fiscalist Yasmijn maakt deel uit van een groep collega’s die team overstijgend samenwerken aan een snelgroeiende discipline binnen Stolwijk Kelderman: Family Office. Samen vormen ze een mooie mix van specialisten die elkaar hebben gevonden in hun interesse om vermogende DGA’s en hun families te ontzorgen op financieel, fiscaal en administratief gebied.

Klanten die zich via Family Office laten ondersteunen rondom fiscaal vermogensbeheer hebben in de meeste gevallen Yasmijn of één van haar fiscale collega’s als eerste aanspreekpunt. “Het is mooi om voor klanten die vertrouwde, persoonlijke adviseur te mogen zijn. Je leert klanten en hun familiesituatie éxtra goed kennen. Doorlopend spelen er zaken waar je slim op in kunt spelen om de belangen van de klant en zijn familie met het oog op de toekomst te dienen. Dat maakt wel dat ik het ook echt dankbaar werk vind.”

  • Geboren in 2000
  • Junior Fiscalist bij Stolwijk Kelderman
  • Werkzaam bij Stolwijk Kennisnetwerk sinds 2021

Yasmijn werkt in de Family Office praktijk veel samen met haar collega’s van team MKB: “Ik vind het elke dag weer super om samen met hen er alles aan te doen om onze DGA-klanten van het juiste advies te kunnen voorzien op het juiste moment. Mijn collega’s en ik zitten boven op de fiscale actualiteit. We willen direct, in het belang van de klant, effectief kunnen handelen als er bijvoorbeeld een rechterlijke uitspraak is die het vermogen van de klant in positieve of negatieve zin raakt of als er iets speelt rondom vastgoed. Daarvoor is het ontzettend belangrijk dat mijn MKB-collega’s snel inzicht kunnen geven in de actuele persoonlijke financiële situatie van klanten. En dat doen ze! Dit maakt dat we op een hele mooie en dankbare manier het financiële en fiscale verschil kunnen maken voor DGA’s en hun familie.”

Vacature

Omdat Stolwijk Kelderman een uitgebreide Family Office praktijk kent, kunnen team fiscaal en team mkb meerdere nieuwe collega’s gebruiken. Enthousiastelingen die het helemaal zien zitten om zich te richten op DGA-advisering en fiscaal vermogensbeheer. Yasmijn: “We hebben blijkbaar een goede naam in de markt, want vooral via mond-tot-mondreclame krijgen we er doorlopend nieuwe klanten bij. Daarnaast merken we dat we vanuit ons kennisnetwerk ook steeds meer doorverwijzingen krijgen. Die vacature mag wat mij betreft dus snel ingevuld worden!”

Wil jij Yasmijn een vraag stellen over werken bij SKN?

Yasmijn vertelt je graag alles wat je weten wil. Je kunt haar bereiken via e-mail, telefoon of whatsapp!

Yasmijn: “Samen het verschil maken voor klanten.”
Hoe kan ik je helpen?
Junior Fiscalist
Terug

Nog niet uitgelezen?