Skip to main content

Jan: “Ik maak aan twee kanten mensen blij!”

Jan Jumelet maakte in de tweede helft van 2023 de overstap van het bedrijfsleven naar Stolwijk Kelderman. Niet als accountant, al studeerde hij er wel voor. Jan houdt zich bezig met pre-audit werkzaamheden en parttime controlling. In zijn eigen bewoordingen betekent dit dat hij op twee fronten “mensen blij maakt”. En dat voelt goed voor Jan.

Om het eenvoudig te beschrijven: Jan helpt klanten hun administratie voor te bereiden voor de jaarrekeningcontrole, iets waar zij zelf meestal geen tijd voor hebben. Daarvoor onderhoudt hij nauwe contacten met zijn collega’s van het controleteam en de financiële mensen bij de klant. De rol die Jan vervult brengt flink wat afwisseling met zich mee. Een dynamiek die hij tijdens een overname van de organisatie waar hij als controller werkte ook beleefde en waar hij van genoot. Jan: “Die afwisseling was er voor een tijdje, maar zakte op een bepaald moment ook weer weg. Daarnaast werd het kantoor van mijn vorige werkgever verhuisd, waardoor ik er een uur reistijd bij zou krijgen. Tijd voor een andere uitdaging dus”.

Een accountant waar hij eerder mee samenwerkte wees Jan op een vacature bij Stolwijk Kelderman. Jan: “Ik dacht dat we zouden gaan praten over een rol als alleen parttime controller, maar het concept van deze gecombineerde nieuwe functie maakte mij eigenlijk al meteen nog veel enthousiaster.”

  • Geboren in 1985
  • Pre Audit manager / Parttime controller bij Stolwijk Kelderman
  • Werkzaam bij Stolwijk Kennisnetwerk sinds 2023

Iedereen tevreden

Jan besloot de uitdaging aan te nemen en merkt dagelijks dat hij dankbaar werk doet. Als voormalig controller kent hij de behoeften aan klantzijde. Deze vervult hij, terwijl hij ervoor zorgt dat zijn collega’s bij team controle goed voorbereid aan de slag kunnen met het controleren van de jaarrekening. De vrucht van Jan’s werk is een auditproces dat over de hele linie vloeiend verloopt. Iedereen tevreden dus.

Bij Stolwijk Kelderman en binnen SKN voelt Jan zich inmiddels helemaal op zijn plaats. “Er is ondersteuning aan alle kanten. Het is ook helemaal niet erg als ik soms aangeef even iets niet te weten. We doen de dingen echt samen, iedereen telt mee. Bij mijn vorige werkgever waren de werksfeer en cultuur ook heel goed. Maar inmiddels heb ik er iets zeker zo moois voor terug gekregen.”

Zijn er dan helemaal geen wensen? Jawel, zegt Jan: “Ik ben nu de enige in deze rol. Het zou mooi zijn om er minstens een collega bij te krijgen. Dan kunnen we ook eens samen naar de klant en over dingen sparren.”

Wil jij Jan een vraag stellen over werken bij SKN?

Jan vertelt je graag alles wat je weten wil. Je kunt hem bereiken via e-mail, telefoon of whatsapp!

Jan: “Ik maak aan twee kanten mensen blij!”
Hoe kan ik je helpen?
Pre-audit manager | Parttime controller
Terug

Nog niet uitgelezen?