Skip to main content

Werken in de accountancy bij SKN?

Uniek: jij hebt vast je eigen carrièrewensen. Daarom kan je onze vacatures zelf online aanpassen en aanvullen. Denk je met hoofd en hart anders over zaken? Geef het dan gerust aan. Samen zorgen we dat ’t goed voelt!

  • Ideale omvang met een vooruitstrevende mkb- en controlepraktijk
  • Bij team controle kun je je op verschillende manieren specialiseren
  • Wij zien je én luisteren naar je: ontwikkeling op maat!
  • Je werkt samen met specialisten binnen SKN
  • Wij investeren graag in jouw ontwikkeling als mens en professional

Een proactieve, innovatieve kennisorganisatie

Werken in één van de accountancy teams bij SKN betekent dat jij deel uitmaakt van ons label Stolwijk Kelderman Accountants Fiscalisten. Samen met je collega’s vorm je een gedreven team dat steeds in wisselende samenstellingen aan opdrachten binnen de accountancy werkt. Onze kantoren zijn gevestigd in Zevenaar, Doetinchem, Deventer en Wijchen. Dat betekent echter niet dat je bent gebonden aan deze locaties. Wij bedienen klanten in een brede regio. Jij bent waar onze klanten zijn.

Wat maakt ons anders?

Bij SKN kom je terecht in een mensgerichte organisatie waar samenwerking en gelijkwaardigheid voorop staan. We hebben korte lijntjes tussen de specialisten en iedereen kent elkaar. Ook de verhalen over kinderen, hobby’s en leuke plannen delen we. Jezelf kunnen zijn vinden wij vanzelfsprekend en we vinden het mooi als jij je kwetsbaar durft op te stellen. Wil je meer tijd voor je studie? Of komt er gezinsuitbreiding? Dan denken we met je mee.

Verder zijn wij groot genoeg voor kwaliteit en innovatie, maar klein genoeg om jou de ruimte te kunnen geven voor eigen verantwoordelijkheid en het tonen van ondernemerschap. Wij stimuleren het van harte als jij graag meedenkt over de toekomst van onze mkb- en controlepraktijk.

Vacatures

Zie jij jezelf al werken bij een van onze accountancyteams? Check dan onze vacatures!

  • Past een vacature net niet? Je kunt onze vacatures online zelf aanpassen. Je veranderingen komen vanzelf mee bij je sollicitatie.
  • Wij leren je graag écht kennen!
  • Samen kijken we welke rol binnen SKN het beste bij jou past.

 

Verhalen die goed voelen

Koffie of thee?

Wij willen heel graag weten wat jouw behoeftes, wensen en voorkeuren zijn. Dat begint met de simpele vraag of je koffie of thee wilt. Daarna gaan we het vooral over jou hebben. Lijkt je dat een goed idee?

Accountancy teams
Hoe kan ik je helpen?
Senior HR-adviseur