Skip to main content

Maxime & Matthijs: “Voelt als thuiskomen”

Bij SKN checken we geregeld hoe onze collega’s kijken naar hun baan bij SKN, soms via een survey. Matthijs en Maxime, binnen SKN beiden werkzaam bij Vitacon Luteijn, gaven als voornaamste antwoord dat zij zich zo thuis voelen bij SKN. Dat vonden we een mooi compliment.

Als je je ergens thuis voelt, dan ben je op je gemak, kun je lekker jezelf zijn. En het betekent ook dat je op die plek graag komt. Dat zijn precies de dingen die Matthijs en Maxime ook benoemen als je hen wat diepere vragen stelt over dat thuis voelen. Maxime: “Ik hoef mij voor niemand bij SKN anders voor te doen dan ik ben. Als ik bijvoorbeeld ergens tegenaanloop, het even niet weet, dan is er geen drempel. Het gaat dan niet van oh jee, ze kan het niet aan. Ik merk echt dat je er nooit alleen voor staat, iedereen oprecht geïnteresseerd is in hoe het met je gaat. Zowel zakelijk als privé. Dat geldt voor mijn team, voor alle collega’s binnen Vitacon Luteijn en heel SKN.”

  • Geboren in 1993
  • Arbeids- en organisatiepsycholoog bij Vitacon Luteijn
  • Werkzaam bij Stolwijk Kennisnetwerk sinds 2022
  • Geboren in 1981
  • Manager Salaris & Advies bij Vitacon Luteijn
  • Werkzaam bij Stolwijk Kennisnetwerk sinds 2021

“De organisatie staat achter je”

Matthijs is het op heel veel punten met Maxime eens: “De organisatie staat echt achter je. Je kunt je met een gerust hart kwetsbaar opstellen, want ze denken altijd met je mee en zijn oprecht in je geïnteresseerd. En dan niet op de Amerikaanse toer van How are you? en dan het antwoord niet afwachten, maar helemaal oprecht. Dat merk je, want ze komen zomaar ineens terug op iets wat je een tijdje geleden over jezelf verteld hebt.”

Dat thuis voelen komt voor Maxime en Matthijs ook op andere fronten naar voren. Matthijs: “Ik ga echt met plezier naar mijn werk, het lijkt wel alsof ik er al zo veel langer werk dan die paar jaar. Iedereen heeft hetzelfde DNA, het lijkt wel familie.” En Maxime: “De werksfeer is fijn, het voelt als een warm bad.”

Of er dan ook wel eens iets niet goed gaat? Maxime: “Tuurlijk, maar dan hebben we het daarover, wordt er naar je geluisterd en lossen we het samen op.”

Wil jij Matthijs een vraag stellen over werken bij SKN?

Matthijs vertelt je graag alles wat je weten wil. Je kunt hem bereiken via e-mail, telefoon of whatsapp!

Maxime & Matthijs: “Voelt als thuiskomen”
Hoe kan ik je helpen?
Manager Salaris & Advies
Terug

Nog niet uitgelezen?