Niels over persoonlijke aandacht en samenwerken
22 april 2022
Ervaringen

Niels Uffing over persoonlijke aandacht en samenwerken

Hoi, ik ben Niels Uffing. Per 1 januari 2019 ben ik controleleider bij team controle, een afdeling waar ik in het najaar van 2011 als starter binnen kwam.

Ik houd van een gemoedelijke werksfeer. Dat is ook wat mij onder meer aantrok in Stolwijk Kelderman als werkgever. Opvallend is de persoonlijke onderlinge aandacht die op kantoor de boventoon voert. Je ziet dat ook terug in de omgang met onze klanten. Van die positieve werksfeer krijg ik veel energie. Ik merk duidelijk dat het leidt tot waardevolle, gezamenlijk bereikte resultaten. Wat mij betreft de basis voor succesvol werken.

“Opvallend is de persoonlijke onderlinge aandacht die op kantoor de boventoon voert. Je ziet dat ook terug in de omgang met onze klanten.”

Contact met klanten

Mijn dagelijks werk bestaat uit de uitvoering van controlewerkzaamheden, begeleiden van collega’s, uitwerken en en vastleggen van controledossiers en bevindingenrapportages opstellen. Ik ben zeker niet altijd op kantoor te vinden. Met name in het voor- en najaar werk ik veelal op locatie. Dat is omdat wij gedurende de controleperiode zo veel mogelijk bij de klant aanwezig proberen te zijn. Voordeel hiervan is het directe contact, waardoor het controleproces soepel en efficiënt verloopt. Ik vind het belangrijk om de controle in goede samenwerking met de klant uit te voeren. Laatstgenoemde beschikt immers over de meest relevante bedrijfsinformatie. Wanneer we dit component aanvullen met onze kennis over de wettelijke controlevereisten, leidt tot een doelgerichte, kwalitatief hoogwaardige samenwerking.

Samenwerken

Je aanvaardt een baan bij Stolwijk Kelderman als je houdt van samenwerken. Zoals ik al aangaf: de persoonlijke aandacht voor en vanuit zowel collega’s als klanten leidt tot veel voldoening. In mijn ogen is dat één van de sterkste punten van ons kantoor. En dat geldt trouwens niet alleen voor de verhoudingen binnen ons team, maar zeker ook voor de samenwerking met andere teams binnen Stolwijk Kennisnetwerk.

Verder wil ik de uitgebreide mogelijkheden rondom persoonlijke en vakinhoudelijke begeleiding benoemen. En niet te vergeten de vele activiteiten die we samen met collega’s organiseren. Bijvoorbeeld curling, samen een biertje drinken en de jaarlijkse movie night. Kortom: het is een fijne club mensen.

Niels Uffing

Geschreven door

Niels Uffing
Controleleider

Ook leuk voor jou