Martijn over zijn werkdag als Senior Organisatieadviseur
07 juni 2022
Ervaringen

Martijn Jansen over zijn werkdag als Senior Organisatieadviseur

Hoi, Mijn naam is Martijn Jansen en ik ben als parttime controller en senior organisatieadviseur werkzaam voor TLA Advies, net als Stolwijk Kelderman onderdeel van Stolwijk Kennisnetwerk.

Groeikansen

De bedrijven die onderdeel uitmaken van SKN zijn geworteld in de Achterhoek en Liemers. Bij SKN werken inmiddels zo’n 140 ervaren professionals met elk een eigen specialisme. Juist deze diversiteit aan kennis en kunde én de korte lijntjes met alle collega’s zijn voor mij doorslaggevend geweest om voor SKN te kiezen. De organisatie biedt een omgeving waarin je kunt en mag groeien, niet alleen in relatie tot werk en functie maar zeker ook als mens. Er is veel aandacht voor talent- en competentieontwikkeling én voor vitaliteit.

“De grootste uitdaging van mijn vak is dat ik doorlopend een brug moet kunnen slaan tussen steeds nieuwe technologische mogelijkheden en de mensen die ermee mogen werken.”

Slimmer werken

Voor mij is geen werkdag hetzelfde. Als parttime controller ben ik op vaste momenten aanwezig bij klanten en coördineer ik mooie projecten en trajecten. Ik bouw mee aan slimmer werkende organisaties en afdelingen hetgeen in veel gevallen leidt tot het vergroten van de wendbaarheid en winstgevendheid. Onder meer via efficiënte inzet van beschikbare software, dynamische informatievoorziening en het plaatsen van de juiste persoon op de juiste (werk)plek.

Waardevolle samenwerking

De grootste uitdaging van mijn vak is dat ik doorlopend een brug moet kunnen slaan tussen steeds nieuwe technologische mogelijkheden en de mensen die ermee mogen werken. Dat betekent dat ik ‘bij moet blijven’ terwijl ik ook mijn beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk voor klanten wil inzetten. Zo spar ik regelmatig met ondernemers, waarbij we op basis van actuele stuurinformatie concrete acties bepalen en oppakken. Ik kan dan rekenen op de kennis en kunde van mijn SKN collega’s. Klanten kunnen hierdoor met nagenoeg elk vraagstuk bij mij terecht.

Wil je meer weten over hoe het is om te werken bij SKN? Je mag altijd contact met mij opnemen!

Martijn Jansen

Geschreven door

Martijn Jansen
Senior Organisatieadviseur

Ook leuk voor jou