Ondernemer risicomanagement

Functieomschrijving

Ben jij een echte ondernemer die onze klanten gaat adviseren op het gebied van risicomanagement?


Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ondernemer die wil gaan samenwerken onder de vleugels van onze kennisorganisatie Stolwijk Kennisnetwerk. Je hebt een breed netwerk binnen de regio Achterhoek, Liemers en Maas & Waal en je bent expert op het gebied van risicomanagement.


Wat houdt jouw rol in?

Een voorwaarde voor een organisatie om succesvol te zijn is het kennen en beheersen van de risico’s waar een organisatie aan bloot wordt gesteld. Het is voor een organisatie van belang om de risico’s te inventariseren, daarna te analyseren om vast te stellen wat het mogelijk effect op de bedrijfsvoering kan zijn en om aansluitend de gepaste maatregelen te implementeren. Het in control zijn in al zijn facetten en hierover verantwoording afleggen naar alle stakeholders is de uitdaging waar vele organisaties voor staan.


Als consultant ben je in staat om op een systematische wijze deze risico’s in beeld te brengen en hierover het gesprek aan te gaan met het management van de organisatie. Risicomanagement niet als afzonderlijke functie maar als onderdeel van de reguliere bedrijfsvoering. De uitdaging hierin is om voldoende risico “awareness” te creëren bij de organisaties waar je als consultant bij betrokken bent.  Als ondernemer heb je een commerciële verantwoordelijkheid.


Wat biedt Stolwijk Kennisnetwerk jou?

  • Zelfstandigheid en ondernemerschap met beperkte risico’s binnen een breed samenwerkingsverband
  • Naamsbekendheid met regionale referenties
  • Marketing- en communicatie ondersteuning
  • Financiële begeleiding, centrale facturatie, debiteurenbeheer e.a.
  • Administratieve ondersteuning vanuit de centrale servicedesk
  • Coaching en begeleiding
  • Collega’s en sparringpartners met diverse expertises.

Laat jij je nieuwe collega abseilen van ons kantoorpand?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Functievereisten

Wie zijn wij?

Binnen Stolwijk Kennisnetwerk bundelen wij een aantal kennisgebieden op financieel, bedrijfskundig, economisch en medewerkersniveau. Vanuit deze verschillende disciplines hebben wij een 360 graden overview, zodat wij onze klanten beter en vollediger kunnen adviseren.


Stolwijk Kennisnetwerk is een kennisorganisatie met meer dan 180 professionals, die werken aan het succes van onze klanten.

Ben jij die man of vrouw die samen met ons deze rol inhoud gaat geven? De vorm waarin vinden wij minder belangrijk, wel de drive om succesvol te zijn. We gaan graag het gesprek met je aan! 


Hebben we jouw interesse gewekt en herken je je in dit profiel? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Stuur je motivatiebrief en CV via onderstaande button t.a.v. Betty Hehamahua, HR adviseur. 

Voor vragen kun je haar het beste bellen op 06 - 22 34 25 48.

Een selectieassessment maakt onderdeel uit van deze procedure.