Assistent Accountant Family Office

Functieomschrijving

Onze praktijk “Family Office” is sterk groeiend. Om deze praktijk verder door te ontwikkelen zijn we op zoek naar een Assistent Accountant die een passie heeft om succesvolle ondernemers te begeleiden en te adviseren over hun eigen vermogen. Daarnaast werk je mee in onze tak van medisch specialisten en het reguliere MKB.

 

Wat houdt de functie in

Jij houdt je bezig met de periodieke verwerking van administraties en/of toetsing van de verwerking. Ook stel je jaarrekeningen en betrouwbare management informatie op met de daarbij behorende analyses.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een werkomgeving met een scala aan uitdagingen waarin je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Bovendien bieden we je prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Stolwijk Kelderman betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.


Laat jij je nieuwe collega een cake voor je bakken?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!


Vereisten

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een (bijna) afgeronde HBO opleiding accountancy (of vergelijkbaar);
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring, maar meer mag natuurlijk ook;
  • Je bent voor 32 – 40 uur per week beschikbaar;
  • Passie voor de doelgroep van succesvolle ondernemers;
  • Je hebt de ambitie om door te groeien.

Hebben we jouw interesse gewekt en voel je wat voor een nadere kennismaking bij ons op kantoor? Denk je op basis van je opleiding, werkervaring en persoonlijkheid in aanmerking te komen voor deze aantrekkelijke baan binnen ons bedrijf en herken je je in dit profiel?

Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Mocht je vragen hebben over de vacature dan kun je contact opnemen met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie, op telefoonnummer: 06-10016218.