Aangiftemedewerker

Functieomschrijving

Voel jij je als een vis in het water in de fiscale wereld en ben je niet bang voor een zeer divers klantenpakket? Weet jij iedere aangifte perfect te verzorgen? Lees dan vooral even verder!


Voor onze groeiende fiscale team zijn wij op zoek naar een ambitieuze junior belastingadviseur. In deze functie start je met uitdagende aangiften van particulieren, ondernemers en vennootschappen. Je verzorgt de aangiften, doet voorbereidende advieswerkzaamheden en springt in op actuele ontwikkelingen. Hoe je functie zich in de loop van de tijd ontwikkelt heb je zelf in de hand: toon jij initiatief, interesse, betrokkenheid en ben je leergiering dan groeit je functie met je mee.


Als junior belastingadviseur ben je proactief en niet bang voor een uitdaging. Je weet je weg te vinden in het fiscale landschap. Je werkt zelfstandig, maar weet ook wanneer je de hulp en/of expertise van je collega’s in moet schakelen om tot het beste eindresultaat te komen.


Ben je enthousiast? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je:

  • de studie Fiscale Economie of Fiscaal Recht (bijna) succesvol hebt afgerond (HBO of WO)
  • minimaal 32 uur per week beschikbaar bent
  • klantgericht bent en verantwoordelijkheid durft te nemen
  • sterk communicatief vaardig bent.

Heb je 2 jaar relevante werkervaring, dan is dat een pré.
Heb je minder ervaring, maar weet je wel hoe je aangiften IB en vpb moet opstellen? Dan nodigen we je zeker uit om ook te solliciteren!

Wij werken graag met collega’s die diepgang hebben en zich kwetsbaar op durven stellen.
Woon je in de buurt van Nijmegen dan is dat mooi meegenomen.


Wat je van ons mag verwachten

Behalve dat wij verwachtingen van jou hebben, mag je ook iets van ons verwachten:

  • wij geven je de ruimte om je talenten tot volle bloei te laten komen
  • een passend salaris en bonusregeling
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • studiefaciliteiten
  • een fijne werksfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan
  • afwisselend en uitdagend werk

Bij ons staat je persoonlijke ontwikkeling centraal. Werken bij Stolwijk Philipsen betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.


Laat jij je nieuwe collega abseilen van ons kantoorpand?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Functievereisten

Wie worden je directe collega's?

Bij ons start samenwerken altijd met een klik. Er samen zin in hebben, er samen voor willen gaan. Ondernemers en medewerkers van onze klanten kunnen bij ons zichzelf zijn. Als ze ergens over twijfelen, bellen ze meteen. Dat vinden we het allermooiste. Want pas dan ontstaat het leukste contact, de beste samenwerking. Natuurlijk houden we de cijfers als geen ander voor ze in de gaten, maar we willen vooral graag weten wat hen als persoon drijft. Wij kunnen een bedrijf pas echt vooruithelpen als deze twee zaken, de mens én de cijfers, in balans zijn. Vanuit ons kantoor in Wijchen staan we klaar om ondernemers uit de regio te helpen op het gebied van accountancy, financiële administratie, salarisadministratie en belastingadvies. Stolwijk Philipsen: klopt helemaal.


En... we geven je nóg meer!

Stolwijk Philipsen is lid van Stolwijk Kennisnetwerk. Stolwijk Kennisnetwerk is een groep van samenwerkende specialisten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, hr, procesoptimalisatie & it, integriteitsmanagement, herstructurering en overnamebegeleiding. Naast Stolwijk Philipsen zijn ook Vitacon Luteijn, TLA Advies, Stolwijk Kelderman, Stolwijk PietersBerg en Stolwijk vanWijk vertegenwoordigd in ons kennisnetwerk. Behalve je directe collega’s krijg je een achterban van maar liefst 180 collega’s met uiteenlopende specialisaties. Dankzij deze unieke manier van samenwerken kunnen wij ondernemersuitdagingen omzetten in werkbare oplossingen. En niet te vergeten… we kunnen heel veel van elkaar leren! We zijn een gemoedelijk team, we staan voor elkaar klaar. Vanuit welke vestigingsplaats je ook werkt, we zijn één team en dat voel je.


Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie, zij is bereikbaar via 06-10016218. Je kunt je vragen ook naar haar mailen.


Wil je solliciteren? Leuk! Dat kan via de button hieronder. En check ook meteen even onze tegenprestaties!


Sollicitatieproces

Wij schakelen snel: nadat we je sollicitatie ontvangen, krijg je op korte termijn een reactie. De eerste kennismaking vindt online plaats met een teamlid en Elsbeth. Een eventueel tweede gesprek plannen we in met twee andere collega’s uit het team. Zijn we allemaal nog steeds enthousiast over onze mogelijke samenwerking dan volgt arbeidsvoorwaardengesprek. Daarna kun je aan de slag!