Skip to main content

Dennis: “Na vergelijken als beste uit de bus!”

Direct na zijn studie ging Dennis Maas op zoek naar een werkgever, op maximaal 30 minuten rijden van zijn woonplaats Winterswijk. Na een selectie te hebben gemaakt van drie kantoren, vroeg hij of een dagje meelopen daar tot de mogelijkheden behoorde. Overal was hij welkom, maar nergens voelde het zo goed als bij Stolwijk Kennisnetwerk. Inmiddels zijn we 8 jaar verder en Dennis werkt er nog steeds.

Goed, beter, best. In die volgorde heeft Dennis zijn kennismaking met de door hem bezochte kantoren beleefd. “Alle drie mooie werkgevers met volop toekomstperspectief. Maar na elke meeloopdag voelde ik dat het opvolgende kantoor toch weer net iets meer interesse had in mij als persoon. De eerste was me iets te formeel en afstandelijk, de tweede deed het helemaal niet slecht. Maar de laatste was Stolwijk Kennisnetwerk. Daar belandde ik toch wel echt in een warm bad. Ik voelde mij er meteen op mijn gemak, het leek wel alsof ik er al bij hoorde. Toen moest ik nog solliciteren.”

  • Geboren in 1993
  • Controleleider bij Stolwijk Kelderman
  • Werkzaam bij Stolwijk Kennisnetwerk sinds 2015

Direct in het diepe

Dennis, destijds 22 jaar oud, werd tijdens zijn meeloopdag begeleid door twee SKN-collega’s die alle tijd voor hem namen. Ze deinsden er ook niet voor terug om hem direct mee te nemen op klantenbezoek. “Ik kreeg daardoor een heel goed beeld van hoe mijn werkdag bij SKN eruit zou gaan zien. Ik mocht al meteen meepraten, ook met de klant en werd uitgebreid meegenomen in de controle aanpak van het kantoor. Daarnaast vroegen ze mij ook nog eens van alles over mijn hobby’s en persoonlijke interesses. Die betrokkenheid voelde gewoon heel goed.”

Nog steeds tevreden

Getuige het feit dat Dennis nog steeds bij SKN werkt – hij klom op van assistent accountant controle naar zijn huidige rol als controleleider – is hij nog steeds tevreden met zijn keuze. Dennis: “Ik vind het belangrijk dat je op je werk écht merkt onderdeel te zijn van een team. En dat je de vrijheid hebt om je eigen keuzes te maken. Ik heb een druk privéleven, ik voetbal drie keer in de week en ben penningmeester bij onze voetbalclub. Soms moet ik wat eerder naar huis. Daar kijkt niemand mij op aan, want uiteindelijk gaan we er altijd samen voor. Bovendien zijn de laatste jaren de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden ook nog eens flink aangescherpt. Nee, ik heb nergens anders gewerkt, dus kan buiten mijn meeloopdagen van toen niet echt een vergelijk maken. Maar ik voel ook niet de behoefte om ergens anders mijn licht op te steken.” 

Wil jij Dennis een vraag stellen over werken bij SKN?

Dennis vertelt je graag alles wat je weten wil. Je kunt hem bereiken via e-mail, telefoon of whatsapp!

Dennis: “Na vergelijken als beste uit de bus!”
Hoe kan ik je helpen?
Controleleider
Terug

Nog niet uitgelezen?