Skip to main content

Max: “Ik heb impact op mijn team”

Zaken rondom bedrijfsoverdracht wekten al tijdens de studie zijn interesse. Daarom ging Max Welling, vers uit de schoolbanken, op zoek naar een baan in de wereld van M&A. Tijdens gesprekken met verschillende kantoren had hij aanvankelijk geen goed gevoel. “Te salesgericht, te commercieel.” Een vacature bij SKN trok zijn aandacht en na de kennismaking was de deal al gauw rond. Voor zijn team is het inmiddels alsof Max er altijd al geweest is.

De vacature bij SKN – bij Stolwijk vanWijk om precies te zijn – viel Max in het bijzonder op, omdat hij eerder ook al eens een vacature voor een werkstudentschap had zien langskomen. Destijds had hij daar ook al een positief gevoel bij. “Studiegenoten vertelden mij ook over hun goede ervaringen bij SKN. Daarom heb ik gebeld en ben ik op gesprek gegaan. De klik was er eigenlijk al meteen bij binnenkomst.”

In zijn team vervult Max een actieve rol. Niet alleen werkinhoudelijk, maar ook als het gaat om de sfeer. Bij teamactiviteiten neemt hij altijd het initiatief om iets leuks te organiseren. “Ja, ik denk dat ik wel impact op het team heb. Dat was in het begin misschien niet eens zo gek, want toen ik binnenkwam waren we nog maar met z’n vieren. Maar inmiddels zijn daar in korte tijd zes collega’s bijgekomen en ik ben nog steeds die enthousiaste regelaar. Ik merk aan alles dat mijn teamgenoten dit in mij waarderen.”

  • Geboren in 1997
  • M&A Consultant bij Stolwijk vanWijk
  • Werkzaam bij Stolwijk Kennisnetwerk sinds 2021

“Ik hoorde er meteen bij”

Max kwam als jonkie binnen. “De eerste twee maanden was het echt wel even wennen, zo in mijn eerste baan. Er kwam veel op me af, maar ik werd goed begeleid. Al snel kreeg ik veel eigen verantwoordelijkheid, mocht zelfstandig aan opdrachten werken. Ik voel en merk dat er vertrouwen is. Dat ik er al snel helemaal bij hoorde, zorgde er ook voor dat ik elke dag mijzelf kon zijn en dát hielp weer om die extra rol te kunnen pakken. Iets waarmee ik in het team mooi het verschil kan maken.”

Wil jij Max een vraag stellen over werken bij SKN?

Max vertelt je graag alles wat je weten wil. Je kunt hem bereiken via e-mail, telefoon of whatsapp!

Max: “Ik heb impact op mijn team”
Hoe kan ik je helpen?
M&A Consultant
Terug

Nog niet uitgelezen?