Skip to main content

Mariska: “Het klopt gewoon allemaal”

Nog niet zo lang geleden zat Mariska Lentink aan de andere kant van de lijn. Werkzaam als casemanager bij een arbodienstverlener was zij vaste contactpersoon van Stolwijk Kennisnetwerk (SKN) voor verzuimbegeleiding van zieke SKN-ers. In die tijd vielen een aantal zaken in positieve zin op, wilde er zelfs heel graag ooit werken. In 2022 maakte Mariska de overstap.

Organisaties helpen bij verzuimbegeleiding. Dat is wat Mariska al heel lang doet en waarin ze al haar passie en talent kwijt kan. SKN kende zij al langer van het contact dat ze daar met de mensen had. “Als medewerkers bij SKN ziek waren, was ik degene die hen belde en begeleidde. Ik zag vanuit mijn werk natuurlijk een hoop werkgevers langskomen. De één valt meer op dan de ander. Vanuit het contact met SKN merkte en voelde ik dat ik hier te maken had met een ontzettend fijne werkgever, één met veel betrokkenheid en inlevingsvermogen. Dat voelde zo goed voor mij dat ik besloot er wel ooit te willen werken.

  • Geboren in 1982
  • Casemanager bij Vitacon Luteijn
  • Werkzaam bij Stolwijk Kennisnetwerk sinds 2022

Kon er niet van wegblijven

Toen het moment daar was dat Mariska toe was aan het zoeken van een andere baan, kwam SKN ook weer voorbij. Er was zelfs een vacature. “Heel vreemd, ik heb toen eerst een vriendin getipt. Maar daar had ik al gauw spijt van, want ik wilde veel liever zelf. Ik denk dat mijn reserves voortkwamen uit het feit dat ik al heel veel contact had gehad met voorheen zieke SKN-medewerkers, het voelde een beetje vreemd. Maar ik had aan de andere kant zo’n mooi beeld van SKN dat ik er niet van weg kon blijven.”

Nu zit ik er wat langer zit, blijkt alles helemaal te kloppen. Ik zat er pas drie weken, maar het leken wel drie maanden, zo vertrouwd. Die betrokkenheid en dat inlevingsvermogen waar ik zo van onder de indruk was, ervaar ik nu zelf elke dag. Ik zit gewoon op mijn plek, heb het helemaal naar mijn zin. Ja, tot mijn pensioen zit ik goed.”

Wil jij Mariska een vraag stellen over werken bij SKN?

Mariska vertelt je graag alles wat je weten wil. Je kunt haar bereiken via e-mail, telefoon of whatsapp!

Mariska: “Het klopt gewoon allemaal”
Hoe kan ik je helpen?
Casemanager
Terug

Nog niet uitgelezen?