Skip to main content

Loïs & Mariëlle: “Het gras bleek toch het groenst bij SKN”

Mariëlle van Eck en Loïs Pastoor werken allebei bij Stolwijk Kennisnetwerk, zij het in ieder een compleet andere functie. Eén ding hebben ze gemeen. Zowel Mariëlle als Loïs ontdekten na een periode van afwezigheid bij SKN het gras voor hen toch écht het groenst is.

Lois had in het voorjaar van 2022 echt zo’n aha-moment. “Ik was, nadat ik er in 2016 als telefoniste zat, niet meer bij SKN geweest. Ik liep inmiddels stage bij een andere organisatie en had iedere week nog wel acht uurtjes over. Daarom plaatste ik een oproep op Linkedin. SKN kwam al snel op de lijn. Ze hadden nog niet echt een specifieke functie, maar er was wel iets wat ze wilden ontwikkelen. Ik was eerst een beetje sceptisch, wist niet wat ik ervan moest verwachten. Maar toen ik het kantoor weer van binnen zag had ik zoiets van Oh ja, zo voelde het hier. Meteen weer dat goede gevoel en ook direct zin om bij SKN te beginnen, eigenlijk met wat dan ook. Dat wat ze voor mij in gedachten hadden bleek om het verder uitbreiden van hun E-hrm dienstverlening te gaan, dit paste prima bij me. Ik ging eerst aan de slag als werkstudent, doorliep een minorstage en afstudeerstage bij Vitacon Luteijn. Daarna vroegen ze mij of ik wilde blijven. Zo kreeg ik de kans om mij bij Vitacon Luteijn verder te specialiseren in E-hrm. Mooi om weer terug te zijn.”

  • Geboren in 1999
  • Jr. E-hrm consultant bij Vitacon Luteijn
  • Werkzaam bij Stolwijk Kennisnetwerk sinds 2022
  • Foto boven
  • Geboren in 1996
  • Ass. Accountant MKB bij Stolwijk Philipsen
  • Werkzaam bij Stolwijk Kennisnetwerk sinds 2018
  • Foto hiernaast

“Paste helemaal bij me”

Mariëlle kwam ook via stage in aanraking met SKN, met Stolwijk Philipsen om precies te zijn. Op de HAN was er een arbeidsmarkt waar ze een stand van het kantoor bezocht. “Ze hadden een enthousiast verhaal dat me aansprak. Natuurlijk had ik ook bij andere kantoren gekeken, maar die waren allemaal erg grijs vanbinnen. Ik kon bij Stolwijk Philipsen een 20-weken stageplaats krijgen. Het was er kleurrijk en fleurig, paste helemaal bij me.”

Na de stage ging Mariëlle terug naar school. Na een halfjaar hoorde zij dat het kantoor nieuwe collega’s zocht . “Ik wilde graag terug en ging het gesprek weer aan. Al gauw bleek dat ik school en werken bij Stolwijk Philipsen kon combineren. Na mijn afstuderen ben ik blijven hangen, want ik had inmiddels ervaren dat ik daar echt iemand was. Geen nummertje maar iemand die ze wilden begeleiden en voor wie iedereen klaarstond. Niks geen hoge drempels, je kon – en kan nog steeds – zo bij iedereen binnenstappen. Dat vind ik fijn.”

Wil jij Loïs een vraag stellen over werken bij SKN?

Loïs vertelt je graag alles wat je weten wil. Je kunt haar bereiken via e-mail, telefoon of whatsapp!

Loïs & Mariëlle: “Het gras bleek toch het groenst bij SKN”
Hoe kan ik je helpen?
Jr. E-hrm Consultant
Terug

Nog niet uitgelezen?