Over ons

Welkom! Wij zijn Stolwijk Kennisnetwerk. Je kent ons waarschijnlijk als specialist op het gebied van accountancy, fiscaliteit, HRM, IT, bedrijfsoverdracht, herstructurering en het publiek domein. We zijn er om het MKB en overheidsorganisaties in Midden- en Oost-Nederland duurzaam te laten groeien. 

Dit zijn wij

Wij willen in 2026 hét kennisnetwerk zijn in de regio Midden- en Oost Nederland. Een proactieve, innovatieve kennisorganisatie die – vanuit een optimale samenwerking tussen generalisten en specialisten – klanten altijd integraal de juiste oplossingen biedt. Dat doen we vanuit onze vestigingen in Deventer, Wijchen, Doetinchem en Zevenaar. Met een gedreven team van meer dan 200 professionals verdeeld over zeven specialistische labels. Bij SKN draait het om samenwerking. Dankzij de korte lijnen tussen collega’s, teams en labels hebben wij een 360 graden overzicht en kunnen wij onze klanten nog beter en vollediger adviseren.

Werken vanuit oprechte interesse

Onze focus is gericht op wat onze relaties drijft en wat hen bezighoudt. We nemen de tijd en staan naast onze klanten in alle facetten van het ondernemerschap. Hierdoor zijn wij in staat om nog voordat ze beseffen dat ze hulp nodig hebben, het juiste advies al klaar hebben liggen. Werken vanuit oprechte intrinsieke interesse noemen we dat.

Onze cultuur

Onze cultuur

Die oprechte interesse is ook terug te zien in onze bedrijfscultuur. Binnen onze vier (hybride en digitale) muren hebben we oog voor elkaar. Je hebt namelijk een team nodig om iets goeds te kunnen leveren.

Samen werken we hard, brainstormen en vergaderen we, lunchen we samen en creëren we momenten waar we gewoon met zijn allen lol maken, lachen en ontspannen. Je spreekt jouw collega’s elke dag. Want we mogen dan wel sterk in ontwikkeling zijn en hard groeien, wij blijven klein genoeg om persoonlijk te blijven.

Ons team

We werken met een team van gepassioneerde mensen. Van net afgestudeerd tot (zeer) ervaren medewerkers. Ons netwerk staat open voor ieders unieke persoonlijke achtergrond.

De energie van onze medewerkers maakt dat SKN een plek is waar bevlogenheid zorgt voor mooi resultaat. We zijn klein genoeg voor het leveren van specialistisch maatwerk en groot genoeg voor kwaliteit en innovatie. Waar jouw ambities ook liggen, op één van onze kantoren vind je zeker een uitdaging die bij jou past.

Ons team
Onze waarden

Onze waarden

Stolwijk Kennisnetwerk is een organisatie waar je dagelijks wordt uitgedaagd in je werk en op persoonlijk vlak. Zodat jij de professional wordt die jij wilt zijn. Hier komen onze kernwaarden ‘diepgang’, ‘kwetsbaar opstellen’, ‘samen’ en ‘ondernemend’ om de hoek kijken.

Onze waarden gelden voor iedereen, ongeacht het niveau, discipline of afdeling. Het zijn geen regels of voorschriften, ze laten zien wat voor een soort mensen we zijn en het soort organisatie dat we willen zijn.

1 Kwetsbaar opstellen
2 Diepgang
3 Ondernemend
4 Samen

Kwetsbaar opstellen

Bij SKN mag en kan je op ieder moment zijn wie je bent. We willen dat je het beste uit jezelf haalt en dat is alleen mogelijk als je helemaal jezelf kunt zijn. Dat betekent dat je kan zeggen wat je ziet, denkt en voelt. Alle ideeën die binnen ons netwerk leven, zijn relevant. Wij zijn open, eerlijk en authentiek. Onze feedback draait om respect en gelijkwaardigheid.

Kwetsbaar opstellen betekent ook dat je het aangeeft als je even niet (meer) weet. Daar is niks mis mee. Bij ons werken mensen met het lef om hulp te vragen. Tenslotte kunnen we niet alles weten of oplossen, daarvoor hebben we elkaar hard nodig. Ieder met een eigen specialisme. Zo versterken wij elkaar als netwerk.

Diepgang

Kennis is ons grootste goed. Hiermee leveren wij onze toegevoegde waarde en het is dan ook belangrijk dat onze kennis altijd up-to-date is. Zo zorgen we ervoor dat iedereen soepel zijn werk kan doen. Binnen én buiten SKN.

Met diepgang bedoelen we openstaan voor nieuwe inzichten. De bereidheid om te leren binnen onze organisatie is groot. Wij geloven in feedback, staan open voor reflectie en blijven onszelf ontwikkelen. Als professional én als mens. Verder komen begint bij verder kijken.

Ondernemend

Wij zijn zelf-organiserend. De verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie. Zo stimuleren wij onze medewerkers om nog meer betrokken te zijn. Met z’n allen zijn we verantwoordelijk voor onze toegevoegde waarde. Voor nu en in de toekomst.

Vanuit kennis creëren we kansen. We zien mogelijkheden en benutten ze om onze klanten nog beter te bedienen. Dit kan alleen met een proactieve houding. Als je zelf niets doet, gebeurt er ook niets. En in een wereld die snel verandert, is stilstaan geen optie. Er samen een succes van willen maken, is wat ons drijft.

Samen

Wij zijn een netwerkorganisatie met zeven disciplines maar we hebben slechts één voordeur. Samen zorgen we ervoor dat ondernemers duurzaam succesvol zijn. Om dat te kunnen doen, vertrouwen we op elkaars specialisme. We durven om hulp te vragen en collega’s aan te haken wanneer het nodig. Iedereen is in staat om vraagstukken over te dragen en los te laten. We hebben een rotsvast vertrouwen in de onderlinge samenwerking.

Samen is ook het zijn van een mooie mix van startende en ervaren collega’s. Mentors delen hun ervaring en leiden de starters verder op. Starters brengen frisse ideeën en helpen ervaren collega’s aan nieuwe inzichten. Ons netwerk is een kweekvijver voor talent.

Ontmoet SKN

Onze medewerkers vertellen je graag over hun rol, hun persoonlijke ontwikkeling en hun liefde voor het vak.

“Opvallend is de persoonlijke onderlinge aandacht die op kantoor de boventoon voert. Je ziet dat ook terug in de omgang met onze klanten.”

Niels Uffing Controleleider
Niels Uffing

“Fouten maken is menselijk en mag hier. Het belangrijkste is dat je ervan leert. Dat is een belangrijk motto binnen ons team.”

Bart Krechting Relatiebeheerder
Bart Krechting

“SKN is een organisatie die goed bij mij past. Hier is oog voor mij als persoon. Daardoor kan ik mijzelf verder ontwikkelen.”

Fleur Wolters Manager Audit Controle
Fleur Wolters

Kom werken bij SKN

Stolwijk Kennisnetwerk is een plek waar een goede relatie en samenwerking met je collega’s belangrijker is dan een functietitel. Een plek waar het draait om mensen. Een plek waar je het beste uit jezelf kan halen. En waar we samen voor duurzaam succes gaan. Successen waar we trots op zijn en waarvan we er graag nog meer maken in de toekomst. Help jij mee?

Bekijk alle vacatures