Werkstudent "data-analyse / business intelligence"

Functieomschrijving

Wij faciliteren “Vooruitziend Ondernemen” voor onze klanten op basis van optimalisatie van processen, IT en informatievoorziening. Een van onze pijlers is onze service “data-analyse”. Wil je meewerken aan de opzet, verwerking en uitbouw van deze pijler? Dan hebben wij een perfecte bijbaan voor jou!


Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je:

  • WO Bedrijfskunde, business intelligence, IT studeert (of vergelijkbaar);
  • Ongeveer 16 uur per week beschikbaar bent (waarbij je kunt bij- of afschakelen op elk gepast moment);
  • Affiniteit hebt met business intelligence, data-analyse en AI.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je leergierig en nieuwsgierig bent en goed bent in samenwerken. Wij werken graag met talenten die enthousiast zijn, zelfstandig kunnen werken en daarbij vernieuwend en oplossingsgericht zijn.


Wat je van ons mag verwachten

Behalve dat wij verwachtingen van jou hebben, mag je ook iets van ons verwachten:

  • wij geven je de ruimte om je talenten tot volle bloei te laten komen
  • goede arbeidsvoorwaarden
  • ontwikkelingsmogelijkheden
  • een fijne werksfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan
  • afwisselend en uitdagend werk

Bij ons staat je persoonlijke ontwikkeling centraal. Werken bij TLA betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.


Laat jij je collega een feestje voor je in de steigers zetten?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Vereisten

Wie worden je directe collega’s?

De wereld verandert snel. De tijd dat organisaties vijf of tien jaar vooruit kunnen kijken is voorbij. Vanuit TLA staan we klaar om organisaties te helpen bij het ‘Vooruitziend ondernemen’. Dat doen we op basis van optimalisatie van processen, IT en informatievoorziening. Steeds met een focus op de dag van morgen. Onze e-fficiencyspecialisten ondersteunen klanten bij het naar actualiteit inrichten van hun organisaties en processen, passend bij de bestaande doelstellingen van onze klanten. Zo kunnen onze klanten effectiever en efficiënter ondernemen aan de hand van hun eigen bedrijfsinformatie.  TLA Advies: Vooruitziend ondernemen.


En… we geven je nóg meer!

TLA is lid van Stolwijk Kennisnetwerk. Stolwijk Kennisnetwerk is een groep van samenwerkende specialisten op het gebied van accountancy, hr, procesoptimalisatie & it, integriteitsmanagement, herstructurering en overnamebegeleiding. Naast onze organisatie zijn ook Stolwijk Kelderman, Vitacon Luteijn, Stolwijk Philipsen, Stolwijk PietersBerg en Stolwijk vanWijk vertegenwoordigd in ons kennisnetwerk. Behalve je directe collega’s krijg je dus ook een achterban van maar liefst 180 collega’s met uiteenlopende specialisaties. Dankzij deze unieke manier van samenwerken kunnen wij ondernemersuitdagingen omzetten in werkbare oplossingen. En niet te vergeten… we kunnen heel veel van elkaar leren. We zijn een gemoedelijk team, we staan voor elkaar klaar. Of je nu werkt vanuit Zevenaar, Doetinchem of Wijchen, we zijn één team en dat voel je.

Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie, zij is bereikbaar via 06-10016218. Je kunt je vragen ook naar haar mailen. Wil je solliciteren? Leuk! Dat kan via de button hieronder.


Sollicitatieproces

Wij schakelen snel: nadat we je sollicitatie ontvangen hebben krijg je binnen een week een reactie. De eerste kennismaking vindt plaats bij ons op kantoor met de teamcoördinator en Elsbeth. Zijn we na een kennismaking allemaal nog steeds enthousiast?! Dan kun je aan de slag!


Reageren op deze vacature is mogelijk t/m 30 september 2020.