Teamleider Salaris & Advies

Functieomschrijving

Gezocht: Teamleider die ons team Salaris & Advies verder helpt doorontwikkelen!

Ben jij een expert op het gebied van salarisadministratie en wil je meer? Ben je actief bezig met het vak én de technologie achter het vak en weet je mensen in het team te motiveren? Lees dan zeker even verder!


Wij zijn op zoek naar een teamleider voor ons team Salaris & Advies die daarnaast ook als salarisadministrateur ons team komt versterken. Iemand die van aanpakken weet, zelf meedraait in het proces, klanten en teamleden verrast met goede adviezen, in staat is om het overzicht te bewaren en oog heeft voor het brede HR aspect. Heb je oog voor de technologische ontwikkelingen en trends van het vak waarbij slimmer werken en HR-software oplossingen de basis vormen? Dan komt dat goed van pas.


Je draagt zorg voor onze klanten en je collega’s. Je bent een échte relatiebeheerder, zowel extern als intern: mensen weten jou te vinden en jij weet mensen te vinden.


Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het team van 15 specialisten. Het is belangrijk dat de wereld van (salaris)administratie voor jou geen geheimen kent: je weet je weg te vinden, kunt op ieder niveau uitstekend communiceren, staat open voor vernieuwing en je voelt je verantwoordelijk voor de mensen in je team. Je adviseert, stuurt aan en houdt zicht op wat er in het team gebeurt. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken: planning, facturatie,…alles. Daarom staat jouw deur altijd open, voor vakinhoudelijke vragen, maar ook als een collega even wat anders kwijt wil.


Ervaring als teamleider is een must voor deze functie. Ben je ambitieus, een echte aanpakker en heb je oog voor het welzijn van mensen om je heen? Dan nodigen we je van harte uit om ons team te komen versterken.


Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je:

 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar bent;
 • minimaal HBO werk- en denkniveau hebt;
 • aangevuld met relevante cursussen;
 • bij voorkeur ruime ervaring hebt als teamleider bij een financiële dienstverlener of vergelijkbaar;
 • ervaring hebt met complexe financiële- en/of salarisvraagstukken;
 • van nature oog hebt voor de mensen om je heen;

Wij werken graag met collega’s die diepgang hebben en zich kwetsbaar op stellen.


 

Laat jij je nieuwe collega een karaoke party voor je organiseren?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Functievereisten

Wat je van ons mag verwachten

Behalve dat wij verwachtingen van jou hebben, mag je ook iets van ons verwachten:

 • wij geven je de ruimte om je talenten tot volle bloei te laten komen;
 • een passend salaris en bonusregeling;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • studiefaciliteiten, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een fijne werksfeer waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan;
 • afwisselend en uitdagend werk.

Bij ons staat je persoonlijke ontwikkeling centraal. Werken bij Vitacon Luteijn betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.Wie worden je directe collega’s?


In de snel veranderende wereld van vandaag overleven alleen de wendbare organisaties. Daar werken gedreven mensen die zich verbonden voelen met de organisatie en openstaan voor groei, ontwikkeling en slim organiseren. Zo’n organisatie heeft een gezonde voedingsbodem nodig. Wij helpen ondernemers bij het ontwikkelen, vorm geven en succesvol houden van deze gezonde voedingsbodem. Onze klanten kunnen zelf kiezen of ze alle HR zaken door ons laten verzorgen of ons alleen inschakelen bij specifieke vraagstukken. Wat ze ook kiezen, met ons team van casemanagers, arbeidsdeskundige, bedrijfsmaatschappelijk werker, re-integratiecoach, vertrouwenspersonen, HRM-adviseurs, psychologen en salarisadministrateurs zorgen wij voor een vlotte, flexibele en doelgerichte aanpak. Altijd doordacht en actueel. Vitacon Luteijn: sterke mensen, sterke organisaties.
En…we geven je nóg meer!

Vitacon Luteijn is lid van het Stolwijk Kennisnetwerk. Stolwijk Kennisnetwerk is een groep van samenwerkende specialisten op het gebied van accountancy, hr, procesoptimalisatie & it, integriteitsmanagement, herstructurering en overnamebegeleiding. Naast onze organisatie zijn ook Stolwijk Kelderman, TLA Advies, Stolwijk Philipsen, Stolwijk Pietersberg en Stolwijk vanWijk vertegenwoordigd in ons kennisnetwerk. Behalve je directe collega’s krijg je dus ook een achterban van maar liefst 180 collega’s met uiteenlopende specialisaties. Dankzij deze unieke manier van samenwerken kunnen wij ondernemersuitdagingen omzetten in werkbare oplossingen. En niet te vergeten… we kunnen heel veel van elkaar leren. We zijn een gemoedelijk team, we staan voor elkaar klaar. Of je nu werkt vanuit Zevenaar, Doetinchem of Wijchen, we zijn één team en dat voel je.


Meer weten of solliciteren?


Wil je meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie, zij is bereikbaar via 06 1001 6218. Je kunt je vragen ook naar haar mailen.


Wil je solliciteren? Leuk! Dat kan via de button hieronder. En check ook meteen even onze tegenprestaties!Sollicitatieproces


Wij schakelen snel: nadat we je sollicitatie ontvangen hebben krijg je binnen een week een reactie. De eerste kennismaking vindt plaats bij ons op kantoor met twee collega’s. Een tweede gesprek plannen we in met twee andere collega’s. Zijn we allemaal nog steeds enthousiast over onze mogelijke samenwerking dan volgt een assessment en een arbeidsvoorwaardengesprek. Daarna kun je aan de slag!