Salarisadviseur (teamleider)

Functieomschrijving

Gezocht: Salarisadviseur die ons team Salaris & Advies verder helpt doorontwikkelen!

Ben jij een expert op het gebied van salarisadvies en wil je meer? Kun je op directieniveau sparren en weet je mensen te motiveren? Lees dan zeker even verder!

Wij zijn bij Vitacon Luteijn op zoek naar een salarisadviseur voor ons team Salaris & Advies die daarnaast ook als teamleider ons team komt versterken. Iemand die van aanpakken weet, iemand die zelf meedraait in het proces, klanten en teamleden verrast met goede adviezen, in staat is om het overzicht te bewaren en oog heeft voor het brede HR aspect.

Je draagt zorg voor onze klanten en je collega’s. Je bent een échte relatiebeheerder, zowel extern als intern: mensen weten jou te vinden en jij weet mensen te vinden.


Als salarisadviseur en teamleider ben je verantwoordelijk voor het team van 15 specialisten. Het is belangrijk dat de wereld van salarisadvies/administratie voor jou geen geheimen kent: je weet je weg te vinden, kunt op ieder niveau uitstekend communiceren, staat open voor vernieuwing en je voelt je verantwoordelijk voor de mensen in je team. Je adviseert, stuurt aan en houdt zicht op wat er in het team gebeurt. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken: planning, facturatie,…alles. Daarom staat jouw deur altijd open, voor vakinhoudelijke vragen, maar ook als een collega even wat anders kwijt wil.


Ervaring als salarisadviseur is een must voor deze functie. Ben je daarnaast ambitieus, een echte aanpakker en heb je oog voor het welzijn van mensen om je heen? Dan nodigen we je van harte uit om ons team te komen versterken.


Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je:

 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar bent;
 • minimaal HBO werk- en denkniveau hebt;
 • minimaal VPS hebt afgerond, aangevuld met relevante cursussen;
 • ruime ervaring hebt als salarisadviseur;
 • ervaring hebt met complexe (salaris)vraagstukken;
 • van nature oog hebt voor de mensen om je heen;
 • ervaring in de rol van teamleider kan je helpen.

Wij werken graag met collega’s die diepgang hebben en zich kwetsbaar op stellen.

 

Laat jij je nieuwe collega een karaoke party voor je organiseren?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Vereisten

Wat je van ons mag verwachten

Behalve dat wij verwachtingen van jou hebben, mag je ook iets van ons verwachten:

 • wij geven je de ruimte om je talenten tot volle bloei te laten komen;
 • een passend salaris en bonusregeling;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • studiefaciliteiten, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een fijne werksfeer waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan;
 • afwisselend en uitdagend werk.

Bij ons staat je persoonlijke ontwikkeling centraal. Werken bij Vitacon Luteijn betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.Wie worden je directe collega’s?

In de snel veranderende wereld van vandaag overleven alleen de wendbare organisaties. Daar werken gedreven mensen die zich verbonden voelen met de organisatie en openstaan voor groei, ontwikkeling en slim organiseren. Zo’n organisatie heeft een gezonde voedingsbodem nodig. Wij helpen ondernemers bij het ontwikkelen, vorm geven en succesvol houden van deze gezonde voedingsbodem. Ons team bestaat uit 25 samenwerkende HRM specialisten. Onze klanten kunnen zelf kiezen of ze alle HR zaken door ons laten verzorgen of ons alleen inschakelen bij specifieke vraagstukken. Wat ze ook kiezen, wij zorgen voor een vlotte, flexibele en doelgerichte aanpak. Altijd doordacht en actueel. Vitacon Luteijn: Sterke mensen, sterke organisaties.


En…we geven je nóg meer!

Vitacon Luteijn maakt onderdeel uit van het Stolwijk Kennisnetwerk. Samenwerken met andere specialisten en integrale dienstverlening staan daarbij centraal. Zo kunnen assessments een belangrijke meerwaarde bieden bij bedrijfsopvolging, het opzetten van een eigen onderneming.


Het Stolwijk Kennisnetwerk is een groep van samenwerkende specialisten op het gebied van accountancy, hr, procesoptimalisatie & it, integriteitsmanagement, herstructurering en overnamebegeleiding. Naast onze organisatie zijn ook Stolwijk Kelderman, TLA Advies, Stolwijk Philipsen, Stolwijk PietersBerg en Stolwijk vanWijk vertegenwoordigd in ons kennisnetwerk. Behalve je directe collega’s krijg je dus ook een achterban van maar liefst 180 collega’s met uiteenlopende specialisaties. Dankzij deze unieke manier van samenwerken kunnen wij ondernemersuitdagingen omzetten in werkbare oplossingen. En niet te vergeten… we kunnen heel veel van elkaar leren. We zijn een gemoedelijk team, we staan voor elkaar klaar. Of je nu werkt vanuit Zevenaar, Doetinchem of Wijchen, we zijn één team en dat voel je.


Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie, zij is bereikbaar via 06-10016218. Je kunt je vragen ook naar haar mailen. Wil je solliciteren? Leuk! Dat kan via de button hieronder. En check ook meteen even onze tegenprestaties!


Sollicitatieproces

Wij schakelen snel maar willen iedereen de gelegenheid geven om te reageren rondom de feestdagen: nadat we je sollicitatie ontvangen hebben, krijg je van ons een ontvangstbevestiging. Een eventuele eerste kennismaking vindt plaats bij ons op kantoor. Is er een klik, dan plannen we een tweede gesprek in. Zijn we allemaal nog steeds enthousiast over onze mogelijke samenwerking dan volgt een assessment en een arbeidsvoorwaardengesprek. Daarna kun je aan de slag!


Reageren op deze vacature is mogelijk t/m 31 januari 2021.