Medewerker controle-afdeling voor de overheid (32-40 uur per week) Doetinchem

Functieomschrijving

Wij zijn een accountantskantoor en groeien hard in de gemeentebranche en zijn op zoek naar nieuwe collega’s die ons willen ondersteunen bij de uitvoering van jaarrekeningcontroles.

 

Je gaat je vooral bezig houden met uitvoerend controlerend werk voor onze overheidsklanten en ondersteunt hierbij de (assistent) accountants.

 

Vaktechnisch houd je je bezig met het uitvoeren van detailcontroles in het sociaal domein. Maar ook op het gebied van Europese aanbestedingen en de geleverde prestaties bij een inkoopfactuur.

 

Onze werkzaamheden worden op steekproefbasis uitgevoerd. De selectie van de posten wordt onderdeel van jouw werk.

Dit alles klinkt heel vaktechnisch, en dat is het ook, maar laat je niet afschrikken; we kunnen je dit allemaal leren en zullen je hierin goed begeleiden. Ook zonder kennis van deze wet- en regelgeving kun je in deze functie starten. Wel is het fijn als je in ieder geval affiniteit hebt met de overheid.

 

Het is uiteindelijk de bedoeling dat je dit werk zo in de vingers krijgt dat je de vraagbaak wordt voor veel collega’s. Je gaat altijd met het team mee naar de klant en gaat op termijn onze startende assistenten begeleiden.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een werkomgeving met een scala aan uitdagingen waarin je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Bovendien bieden we je prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Stolwijk Kelderman betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.

 

 

Laat jij je nieuwe collega een karaoke party voor je organiseren?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 

  • Je hebt een afgeronde MBO (niveau 4) of HBO opleiding richting junior assistent accountancy, financieel administratief of vergelijkbaar.
  • Je hebt affiniteit met de overheid; vindt het leuk om in de dynamiek van een accountantskantoor te werken waarbij elke dag anders is en je voor verschillende klanten wordt ingezet.
  • Je vindt het fijn een maatschappelijke bijdrage te leveren door middel van controle op naleving van de wet.
  • Je weet wat het werk van een accountant inhoudt.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en je hebt een auto ter beschikking.

In deze functie kan je veel leren, echter deze functie is een eindfunctie, tenzij je de ambitie hebt om accountant te worden.

 

Hebben we jouw interesse gewekt en herken je je in dit profiel? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Stuur je motivatie en CV via onderstaande button t.a.v. Elsbeth Adams, adviseur Werving & Selectie.