Manager RA

Functieomschrijving

Heb jij je RA-titel behaald en ben je klaar om samen met ons aan een groeiende auditpraktijk vorm te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Als manager RA op de controle afdeling bij Stolwijk Philipsen ga je samen met je team onze groeiende auditpraktijk vormgeven. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en weet de vrijheid die je krijgt optimaal te benutten.


We zoeken iemand die van aanpakken weet, die het controleteam kan motiveren en enthousiasmeren en niet bang is om zelf net zo hard mee te werken aan de controleopdrachten. Bij Stolwijk Philipsen gaan we verder dan alleen het uitvoeren van de controle: we adviseren onze klanten en staan klaar om als klankbord te fungeren. Uiteraard binnen de regels van onafhankelijkheid.


Wij zoeken iemand die de lat graag een stukje hoger legt, maar ook een goede balans tussen werk en privé weet te waarderen.


Vereisten

Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je:

 • je RA-titel op zak hebt (of deze binnen afzienbare tijd behaalt);
 • minimaal 32 uur per week beschikbaar bent;
 • klantgericht bent en je verantwoordelijkheid durft te nemen;
 • de dagelijkse aansturing van het controleteam op je neemt;
 • sterk communicatief vaardig bent.

Wij zoeken een ervaren registeraccountant die de verantwoordelijkheid van onze controleopdrachten aankan én een commerciële instelling heeft: acquisitie bij bestaande en nieuwe klanten is ook part of the job. En niet te vergeten: je moet goed kunnen samenwerken. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s diepgang hebben en zich kwetsbaar op durven stellen.

Woon je in de buurt van Wijchen, dan is dat mooi meegenomen.


Wat je van ons mag verwachten

Behalve dat wij verwachtingen van jou hebben, mag je ook iets van ons verwachten:

 • wij geven je de ruimte om je talenten tot volle bloei te laten komen;
 • een passend salaris en bonusregeling;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • auto van de zaak;
 • studiefaciliteiten;
 • een fijne werksfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan;
 • afwisselend en uitdagend werk.

Bij ons staat je persoonlijke ontwikkeling centraal. Werken bij Stolwijk Philipsen betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.


Wie worden je directe collega’s?

Bij ons start samenwerken altijd met een klik. Er samen zin in hebben, er samen voor willen gaan. Ondernemers en medewerkers van onze klanten kunnen bij ons zichzelf zijn. Als ze ergens over twijfelen, bellen ze meteen. Dat vinden we het allermooiste. Want pas dan ontstaat het leukste contact, de beste samenwerking. Natuurlijk houden we de cijfers als geen ander voor ze in de gaten, maar we willen vooral graag weten wat hen als persoon drijft. Wij kunnen een bedrijf pas echt vooruithelpen als deze twee zaken, de mens én de cijfers, in balans zijn. Vanuit ons kantoor in Wijchen staan we met zo’n 30 collega’s klaar om ondernemers uit de regio te helpen op het gebied van accountancy, financiële administratie, salarisadministratie en belastingadvies.

Stolwijk Philipsen: klopt helemaal.


En… we geven je nóg meer!

Stolwijk Philipsen is lid van Stolwijk Kennisnetwerk. Stolwijk Kennisnetwerk is een groep van samenwerkende specialisten op het gebied van accountancy, hr, procesoptimalisatie & it, integriteitsmanagement, herstructurering en overnamebegeleiding. Naast onze organisatie zijn ook Stolwijk Kelderman, Vitacon Luteijn, TLA Advies, Stolwijk Pietersberg en Stolwijk vanWijk vertegenwoordigd in ons kennisnetwerk. Behalve je directe collega’s krijg je dus ook een achterban van maar liefst 180 collega’s met uiteenlopende specialisaties. Dankzij deze unieke manier van samenwerken kunnen wij ondernemersuitdagingen omzetten in werkbare oplossingen. En niet te vergeten: we kunnen heel veel van elkaar leren. We zijn een gemoedelijk team, we staan voor elkaar klaar. Of je nu werkt vanuit Zevenaar, Doetinchem of Wijchen, we zijn één team en dat voel je.


Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Rianne Sengers, Partner bij Stolwijk Philipsen, zij is telefonisch bereikbaar via 024 6488 666.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, dan kun je telefonisch (06 1001 6218) of per mail contact opnemen met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie.

Wil je solliciteren? Leuk! Dat kan via de button hieronder.


Sollicitatieproces

Wij schakelen snel: nadat we je sollicitatie ontvangen hebben krijg je binnen een week een reactie. De eerste kennismaking vindt plaats bij ons op kantoor met Rianne en Elsbeth.

Een eventueel tweede gesprek plannen we in met Jack van Oosterhout, partner, en een collega van het auditteam. Zijn we allemaal nog steeds enthousiast over onze mogelijke samenwerking dan volgt een assessment en een arbeidsvoorwaardengesprek. Daarna kun je aan de slag!

Reageren op deze vacature is mogelijk t/m 31 augustus 2020.