HR consultant

Functieomschrijving

Denk jij in oplossingen en sta je zo sterk in je schoenen dat je opdrachtgevers kan overtuigen van je plannen? Dan zou jij weleens onze nieuwe HR consultant kunnen zijn.


Als HR consultant bij Vitacon Luteijn ga je aan de slag met tactische HR projecten o.a. op het gebied van mensontwikkeling, leiderschap en organisatiecultuur. Daarnaast komen er allround HR-interim opdrachten op je pad en pak je eenmalige vragen van klanten op. Je bent een echte sparringpartner voor klanten als het gaat om casuïstiek op de werkvloer. Het is belangrijk dat je oprecht geïnteresseerd bent in de vraagstukken van je klanten (ondernemers en HR professionals). Nieuwsgierig zijn is je tweede natuur, zodat je net zolang door blijft vragen tot je de behoefte van de klant helemaal duidelijk in beeld hebt.


Behalve dat je nadenkt over de directe vraag en de oplossing hiervoor, heb je ook een bredere visie: wat is de oorzaak van het probleem en in hoeverre werkt je oplossing verder door in de organisatie? Je conceptueel denken weet jij makkelijk om te zetten in een bruikbare aanpak. En, niet te vergeten, je hebt de overtuigingskracht en kunt mensen enthousiasmeren om je plan ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen.


Iedere opdracht pak je aan met één doel: er een succes van maken. Je houdt van aanpakken, bent proactief en durft verantwoordelijkheid te nemen. Je weet iedere opdracht helemaal eigen te maken.


En, zeker niet onbelangrijk, je kunt commercieel denken. Je ziet kansen, denkt na over het genereren van nieuwe leads en spart mee over de positionering van ons team.Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je:

 • 24-32 uur per week beschikbaar bent;
 • een HBO-diploma richting HRM hebt;
 • 3-5 jaar ervaring hebt in de HR-wereld, bij voorkeur bij verschillende MKB-organisaties;
 • ervaring in een commerciële omgeving;
 • basiskennis hebt van arbeidsrecht;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal hebt, in woord en geschrift;
 • sterk communicatief vaardig bent;
 • diepgaande interesse hebt in de vraagstukken van onze klanten;


Het werk van een HR consultant is solistisch, zelfstandig kunnen werken is dus een must. Heb je ervaring met complexere vraagstukken op tactisch niveau wat betreft in-, door- en uitstroom van medewerkers? Dan heb je direct een streepje voor.


Wij werken graag met collega’s die diepgang hebben en zich kwetsbaar op durven stellen.


Woon je in de buurt van Zevenaar, dan is dat mooi meegenomen.


Wat mag je van ons verwachten?

Behalve dat wij verwachtingen van jou hebben, mag je ook iets van ons verwachten:

 • wij geven je de ruimte om je talenten tot volle bloei te laten komen;
 • een passend salaris en bonusregeling;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • studiefaciliteiten, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een fijne werksfeer waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan;
 • afwisselend en uitdagend werk.

Bij ons staat je persoonlijke ontwikkeling centraal. Werken bij Vitacon Luteijn betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.

 

Laat jij je nieuwe collega een karaoke party voor je organiseren?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Vereisten

Wie worden je directe collega’s?


In de snel veranderende wereld van vandaag overleven alleen de wendbare organisaties. Daar werken gedreven mensen die zich verbonden voelen met de organisatie en openstaan voor groei, ontwikkeling en slim organiseren. Zo’n organisatie heeft een gezonde voedingsbodem nodig. Wij helpen ondernemers bij het ontwikkelen, vorm geven en succesvol houden van deze gezonde voedingsbodem. Onze klanten kunnen zelf kiezen of ze alle HR zaken door ons laten verzorgen of ons alleen inschakelen bij specifieke vraagstukken. Wat ze ook kiezen, met ons team van HRM-adviseurs, psychologen, casemanagers, bedrijfsmaatschappelijk werker, re-integratiecoach, vertrouwenspersonen en salarisadministrateurs zorgen wij voor een vlotte, flexibele en doelgerichte aanpak. Altijd doordacht en actueel. Vitacon Luteijn: sterke mensen, sterke organisaties.


En…we geven je nóg meer!


Vitacon Luteijn is lid van Stolwijk Kennisnetwerk. Stolwijk Kennisnetwerk is een groep van samenwerkende specialisten op het gebied van accountancy, hr, procesoptimalisatie & it, herstructurering en overnamebegeleiding. Naast onze organisatie zijn ook Stolwijk Kelderman, TLA Advies, Stolwijk Philipsen, Stolwijk Pietersberg en Stolwijk vanWijk vertegenwoordigd in ons kennisnetwerk. Behalve je directe collega’s krijg je dus ook een achterban van maar liefst 180 collega’s met uiteenlopende specialisaties. Dankzij deze unieke manier van samenwerken kunnen wij ondernemersuitdagingen omzetten in werkbare oplossingen. En niet te vergeten… we kunnen heel veel van elkaar leren. We zijn een gemoedelijk team, we staan voor elkaar klaar. Of je nu werkt vanuit Zevenaar, Doetinchem of Wijchen, we zijn één team en dat voel je.


Meer weten of solliciteren?


Wil je meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie, zij is bereikbaar via 06 1001 6218. Je kunt je vragen ook naar haar mailen.


Wil je solliciteren? Leuk! Dat kan via de button hieronder. En check ook meteen even onze tegenprestaties!Sollicitatieproces

Wij schakelen snel: nadat we je sollicitatie ontvangen hebben krijg je binnen een week een reactie. De eerste kennismaking vindt plaats bij ons op kantoor met een teamlid en Elsbeth. Een eventueel tweede gesprek plannen we in met twee andere teamleden. Zijn we allemaal nog steeds enthousiast over onze mogelijke samenwerking dan volgt een assessment en een arbeidsvoorwaardengesprek. Daarna kun je aan de slag!


Reageren op deze vacature is mogelijk t/m 31 januari 2021