HR Consultant

Functieomschrijving

De belangrijkste uitdagingen

Jij kunt onze klanten ondersteunen op het gebied van uitvoerende HR werkzaamheden. Denk hierbij aan HR taken rondom instroom, doorstroom en uitstroom.

Over de afdeling

Jij komt te werken bij Vitacon Luteijn. Daar werken nu 25 collega’s volledig voor onze klanten. Je werkt concreet samen met 4 HR consultants waarbij ieder zijn eigen aandachtsgebied heeft (recruitment, E-HRM, allround- en strategisch HR).

Door het beste uit onszelf naar boven te halen, kunnen wij onze klanten het beste geven dat wij te bieden hebben. Wij zijn authentiek en zeer competent op ons vakgebied. Teamspirit hebben we hoog in het vaandel staan, succes maak je samen. Bij Vitacon Luteijn geloven we in wat we doen. Wij doen ons werk met plezier en passie, en dat stralen we uit.

Ons aanbod:

  • Een inspirerende werkomgeving waarin je het verschil kunt maken, hier maak je impact
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • Samenwerking en kennisdeling binnen de verschillende entiteiten. We zijn ondernemend en dat uit zich in mogelijkheden zien, kruisbestuiving en productontwikkeling. Denk daarin vooral met ons mee!
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn er genoeg, waarbij we kijken naar de persoon; wat heb jij nodig om succesvol te kunnen zijn?
  • Goede werksfeer door; goede werk-privé balans, knap staaltje teamwork, veel kruisbestuiving en samenwerking binnen de verschillende labels, gezamenlijke lunches, leuke personeelsfeestjes, afdelingsuitjes, vitaliteitsweken en nog veel meer!

Over ons

Vitacon Luteijn maakt deel uit van het StolwijkKennisNetwerk, een groep van gerenommeerde adviesbedrijven die actief zijn op de gebieden van HR, accountancy, fiscaal, IT & proces, subsidie-advies, herstructurering, fusie & overname en fraude en integriteitsmanagement. Wij doen dit met 180 collega’s en hebben als gemeenschappelijke missie: het bijdragen aan het duurzame succes van onze klanten.

 


Laat jij je nieuwe collega een karaoke party voor je organiseren?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

Om succesvol te zijn in deze functie moet je ervaring hebben als allround HR adviseur (vanaf 3 jaar). Idealiter iemand die toe is aan de tweede stap in zijn/haar loopbaan.

Belangrijk om te weten:

  • Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Je vindt het leuk om voor verschillende (soorten) klanten te werken;
  • Uiteraard heb je een passende opleidingsachtergrond, in ieder geval minimaal HBO;
  • Je bent een echte adviseur die een goede gesprekspartner is en waar de klant op kan vertrouwen.

Meer informatie en sollicitatieproces

Wil je meer weten over deze functie dan kun je altijd bellen met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie, op telefoonnummer 06-10016218. Mailen kan ook: e.adams@vitaconluteijn.nl.

Wil je reageren op deze vacature dan kan dat via onderstaande button.

We wachten alle reacties af tot en met 14 februari 2020. Vervolgens worden, na een eerste selectie, gesprekken ingepland, een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.