Fiscalist loonbelasting

Functieomschrijving

Onze fiscale praktijk groeit sterk! Daarom zijn wij op zoek naar een specialist loonbelasting die ons fiscale team komt versterken.

Wat houdt de functie in?

Je adviseert onze cliënten zelfstandig en proactief bij alle vraagstukken op het gebied van loonbelasting en sociale verzekeringen. Daarnaast voer je een breed scala aan werkzaamheden uit die samenhangen met grensoverschrijdende arbeid. Je werkt samen met andere specialisten binnen onze organisatie, zoals de salarisadviseurs van Vitacon Luteijn en onze mensen van de Duitsland Desk.

Je krijgt veel energie van het uitbouwen van je eigen praktijk binnen de fiscale afdeling. Je hebt hierin een vrije rol met veel zelfstandigheid waarbij je natuurlijk mag rekenen op hulp van je collega’s. Je signaleert kansen, bent actief in relevante netwerken, hebt het lef om innovatief te zijn en weet dit om te zetten in nieuwe producten. Je verzorgt regelmatig publicaties en presentaties (intern en extern).

Onze organisatie

Stolwijk Kelderman is een kennisorganisatie die zich bezig houdt met de fiscale advisering aan nationale en internationale bedrijven en hun eigenaren, vermogende particulieren, overheden en not-for-profitinstellingen. Onze fiscalisten beschikken over specialistische kennis en adviseren deze cliënten onder meer op het gebied van vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, schenk- en erfbelasting, BTW, overdrachtsbelasting én loonbelasting. Onze fiscale afdeling bestaat op dit moment uit 15 adviseurs.

Stolwijk Kelderman is onderdeel van Stolwijk KennisNetwerk. Bij deze kennisorganisatie werken meer dan 130 professionals aan het succes van onze cliënten. Stolwijk KennisNetwerk is een groep van gerenommeerde adviesbedrijven die actief is op de gebieden organisatieadvies, IT & processen, mens & organisatie en financiën.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een werkomgeving met een scala aan uitdagingen waarin je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Bovendien bieden we je prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Stolwijk Kelderman betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.


Laat jij je nieuwe collega een marathon voor je lopen?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie
  • Drie tot vijf jaar relevante werkervaring
  • Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Je hebt een ondernemende, commerciële instelling en bent actief in relevante netwerken
  • Je bent creatief en durft out-of-the-box te denken
  • Commitment om onze loonbelastingpraktijk succesvol verder uit te bouwen!

Hebben we jouw interesse gewekt en herken je je in dit profiel? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Stuur je motivatie en CV via onderstaande button t.a.v. Elsbeth Adams, adviseur Werving & Selectie.