Beginnend assistent accountant MKB

Functieomschrijving

Voor ons MKB team zijn we op zoek naar een nieuwe collega die het team komt versterken en in de toekomst wil doorgroeien naar de functie van accountant.

Wat houdt de functie in?

Als (beginnend) assistent accountant houd jij je bezig met de periodieke verwerking van administraties en/of toetsing van de verwerking. Ook stel je jaarrekeningen en betrouwbare management informatie op met de daarbij behorende analyses. Dit doe je vooral in samenwerking met de andere (assistent) accountants.

Onze organisatie

Stolwijk Kelderman is een kennisorganisatie met ruime ervaring in het uitvoeren van samenstel-, controle- en beoordelingsopdrachten voor uiteenlopende organisaties, waaronder ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren en controleplichtige ondernemingen. Ook maatschappelijke organisaties, zoals binnen de zorg en cultuur, hebben een speciale plek in onze organisatie. Ons MKB team bestaat op dit moment uit 28 medewerkers.

Stolwijk Kelderman is onderdeel van Stolwijk KennisNetwerk. Bij deze kennisorganisatie werken meer dan 140 professionals aan het succes van onze klanten.  Stolwijk KennisNetwerk is een groep van gerenommeerde adviesbedrijven die actief is op de gebieden organisatieadvies, IT & processen, mens & organisatie en financiën. Als kennisorganisatie staan wij voor samen, pro-actief en transparant.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een werkomgeving met een scala aan uitdagingen waarin je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Bovendien bieden we je prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Stolwijk Kelderman betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.


Laat jij je collega een feestje voor je in de steigers zetten?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een (bijna) afgeronde hbo-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie
  • Voor deze functie hoef je geen werkervaring te hebben
  • Je herkent je in onze kerncompetenties: verantwoordelijkheid, diepgang en kwetsbaar durven opstellen
  • Je bent klantgericht en sterk communicatief vaardig
  • Je bent sterk gericht op de samenwerking met anderen
  • Je bent woonachtig in de omgeving Zevenaar of Doetinchem (is een pré)
  • Je bent voor minimaal 32 uur beschikbaar

Hebben we jouw interesse gewekt en herken je je in dit profiel? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Stuur je motivatiebrief en CV via onderstaande button t.a.v. Elsbeth Adams, adviseur werving en selectie.