Assessmentpsycholoog / Coach

Functieomschrijving

Hou jij van het oplossen van de menselijke puzzel en kun jij zelfstandig een assessment afnemen? Heb jij oprechte interesse in de mens en help jij mensen graag een stap verder in hun loopbaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!Het assessmentbureau van Vitacon Luteijn

Je bent verantwoordelijk voor het assessmentbureau van Vitacon Luteijn (voorheen Luteijn). In de afgelopen 40 jaar hebben we een warm netwerk opgebouwd aan opdrachtgevers. Als assessmentpsycholoog investeer je proactief in deze relaties, adviseer je bij selectie- en ontwikkelvraagstukken en zorg je voor de juiste match tussen de organisatie, de functie en de talenten van de kandidaat.

Waar wij voor staan: oog voor de individuele kandidaat, duidelijk advies met een gedegen onderbouwing, snelheid en flexibiliteit, maatwerk.


Wat ga je doen?

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is de uitvoering van het assessment. Je denkt vooraf met de opdrachtgever mee over het profiel en de functie-eisen en neemt gedurende de testdag de verschillende testonderdelen af bij de kandidaat. Na afloop schrijf je een heldere rapportage met een onderbouwd advies over de geschiktheid en/of het ontwikkelpotentieel van de kandidaat.


Naast de assessments voer je coachingstrajecten uit met medewerkers die werkzaam zijn bij onze opdrachtgevers. Je helpt deze coachees o.a. bij talentontwikkeling, een gezonde energiebalans of obstakels waar zij in het werk tegenaan lopen. Vanuit jouw expertise weet jij deze mensen inzichten en handvatten te geven waardoor zij verder kunnen groeien.


Verder heb je een belangrijke rol in het onderhouden en uitbouwen van contacten met de opdrachtgevers. Zo bel je met regelmaat relaties op of breng je een bedrijfsbezoek zodat je de business van de klant nóg beter begrijpt. Samen met je collega’s haal je nieuwe opdrachten binnen.

Vitacon Luteijn heeft een goede reputatie als het gaat om moderne HR advisering. We verwachten dan ook dat je bijblijft met de trends in de wereld van assessments en coaching. Je ziet kansen om onze psychologische diensten verder te innoveren en zet deze kansen om in actie. Als kennispartner vind je het leuk om jouw psychologische kennis te delen met collega’s en opdrachtgevers. Je zoekt de samenwerking op met collega’s uit het netwerk of deelt jouw kennis in de vorm van blogs of events.


Wat verwachten we jou?

Je hebt een warme persoonlijkheid waarbij zowel een kandidaat als de opdrachtgever zich prettig voelt. Daarnaast stel je de juiste vragen en heb je een scherpe analytische blik. Een analyse kun je op een juiste manier doorvertalen naar een schriftelijke rapportage en een beargumenteerd advies naar de opdrachtgever. Je durft met respect te confronteren zodat mensen nieuwe inzichten krijgen, in beweging komen en zelf de regie gaan pakken over hun loopbaan.


Wat nog meer belangrijk is:

  • Je hebt een afgeronde opleiding Arbeids- en Organisatiepsychologie (WO);
  • Je hebt circa 5 jaar ervaring in het afnemen van assessments en het coachen van mensen en kunt hierin zelfstandig werken;
  • Je bent voor ongeveer 24 uur per week beschikbaar. In de basis willen we vaste dagen afspreken maar we verwachten wel flexibiliteit in inzet. Bereidheid om soms ook dagen te wisselen is dan ook wenselijk als het niet anders is.
  • Je bent representatief (passend in een casual zakelijke werkomgeving) en klantvriendelijk.

Wij staan niet open voor een ZZP-samenwerking. De psycholoog komt bij ons in dienst.

 

Laat jij je nieuwe collega een karaoke party voor je organiseren?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Vereisten

Wat mag je van ons verwachten?

Behalve dat wij verwachtingen van jou hebben, mag je ook iets van ons verwachten:

  • Wij geven je de ruimte om je talenten tot volle bloei te laten komen
  • Een passend salaris en bonusregeling
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een fijne werksfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan
  • Afwisselend en uitdagend werk

Bij ons staat je persoonlijke ontwikkeling centraal. Werken bij Vitacon Luteijn betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.


Wie worden je directe collega’s?

In de snel veranderende wereld van vandaag overleven alleen de wendbare organisaties. Daar werken gedreven mensen die zich verbonden voelen met de organisatie en openstaan voor groei, ontwikkeling en slim organiseren. Zo’n organisatie heeft een gezonde voedingsbodem nodig. Wij helpen ondernemers bij het ontwikkelen, vorm geven en succesvol houden van deze gezonde voedingsbodem. Ons team bestaat uit 25 samenwerkende HRM specialisten. Onze klanten kunnen zelf kiezen of ze alle HR zaken door ons laten verzorgen of ons alleen inschakelen bij specifieke vraagstukken. Wat ze ook kiezen, wij zorgen voor een vlotte, flexibele en doelgerichte aanpak. Altijd doordacht en actueel. Vitacon Luteijn: Sterke mensen, sterke organisaties.


En…we geven je nóg meer!

Vitacon Luteijn maakt onderdeel uit van het Stolwijk Kennisnetwerk. Samenwerken met andere specialisten en integrale dienstverlening staan daarbij centraal. Zo kunnen assessments een belangrijke meerwaarde bieden bij bedrijfsopvolging, het opzetten van een eigen onderneming.


Het Stolwijk Kennisnetwerk is een groep van samenwerkende specialisten op het gebied van accountancy, hr, procesoptimalisatie & it, integriteitsmanagement, herstructurering en overnamebegeleiding. Naast onze organisatie zijn ook Stolwijk Kelderman, TLA Advies, Stolwijk Philipsen, Stolwijk PietersBerg en Stolwijk vanWijk vertegenwoordigd in ons kennisnetwerk. Behalve je directe collega’s krijg je dus ook een achterban van maar liefst 180 collega’s met uiteenlopende specialisaties. Dankzij deze unieke manier van samenwerken kunnen wij ondernemersuitdagingen omzetten in werkbare oplossingen. En niet te vergeten… we kunnen heel veel van elkaar leren. We zijn een gemoedelijk team, we staan voor elkaar klaar. Of je nu werkt vanuit Zevenaar, Doetinchem of Wijchen, we zijn één team en dat voel je.


Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie, zij is bereikbaar via 06-10016218. Je kunt je vragen ook naar haar mailen. Wil je solliciteren? Leuk! Dat kan via de button hieronder. En check ook meteen even onze tegenprestaties!


Sollicitatieproces

Wij schakelen snel maar willen iedereen de gelegenheid geven om te reageren: nadat we je sollicitatie ontvangen hebben, krijg je van ons een ontvangstbevestiging. Een eventuele eerste kennismaking vindt plaats bij ons op kantoor. Is er een klik, dan plannen we een tweede gesprek in. Zijn we allemaal nog steeds enthousiast over onze mogelijke samenwerking dan volgt een assessment en een arbeidsvoorwaardengesprek. Daarna kun je aan de slag!


Reageren op deze vacature is mogelijk t/m 31 januari 2021.