Afstudeeropdracht / stage

Functieomschrijving

Doe je afstudeeropdracht / stage bij TLA Advies

Onze organisatie

TLA Advies (TLA) is een ambitieuze en dynamische adviesorganisatie die bedrijven slagvaardiger en efficiënter laat werken. Door het koppelen van IT kennis aan procesoptimalisatie en informatievoorziening wordt samen met de klant een beter renderende organisatie gerealiseerd. TLA biedt haar klanten praktische en toepasbare oplossingen en ideeën. Naast het doorlichten en slimmer inrichten van bedrijfsprocessen en het optimaliseren en verder automatiseren van de organisatie, zorgt TLA ook voor het gewenste inzicht en de benodigde stuurinformatie. De klanten van TLA zijn met name MKB-bedrijven die zowel regionaal als landelijk opereren.

TLA Advies is onderdeel van het Stolwijk KennisNetwerk, een groep van gerenommeerde adviesbedrijven die actief zijn op de gebieden organisatieadvies, IT & processen, mens & organisatie en financieel beheer. TLA is gevestigd in Doetinchem en Zevenaar.

Wat bieden wij jou?

Vanuit TLA Advies bieden we een stage en/of afstudeeropdracht aan voor studenten HBO-ICA met de volgende profielen:

  • Enterprise Software Solutions (Business, IT & Management)
  • Information Management (Business, IT & Management)

Je gaat meelopen binnen TLA en je zult werkzaamheden verrichten op het gebied van IT advisering en beheer, pakketselecties, data analyse en business intelligence.

Contact

Spreekt deze functie jou aan en voldoe je aan bovenstaande eisen? Stuur dan je CV en motivatiebrief via onderstaande button t.a.v. Elsbeth Adams, HR consultant van Vitacon Luteijn. Voor vragen kun je haar het beste bellen op 06-10016218.Vereisten

Laat jij je nieuwe collega abseilen van ons kantoorpand?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!