Eline over het combineren van werk en studie
06 maart 2022
Ervaringen

Eline over het combineren van werk en studie

Hoi, ik ben Eline Masselink. Ik werk inmiddels alweer ruim twee jaar als junior fiscalist bij Stolwijk Kelderman en heb vorig jaar mijn master Fiscaal Recht afgerond.

Het balletje begon te rollen toen ik tijdens een evenement voor fiscalisten op de HAN in contact kwam met Stolwijk Kelderman. Wat mij meteen erg aansprak was de openheid van de mensen die er werken, de omvang van het fiscale team, de aanwezige expertise en de doorgroeimogelijkheden.

Divers werk

Eenmaal aan het werk viel mij op dat de werkzaamheden en de fiscale vakgebieden erg breed zijn. Zo werken we voor klanten die zowel nationaal als internationaal actief zijn. Na een korte inwerkperiode heb ik mij inmiddels met name toegelegd op de vermogende DGA. Bij Stolwijk Kelderman hebben we daarvoor een team family office met expertise op het gebied van vermogensbeheer, financiële planning etc. Het directe contact met deze klanten en het begeleiden bij adviestrajecten maken het werk erg divers, leuk en uitdagend!

Sparren met collega's

Voor de advisering is het van belang dat ik kan klankborden met mijn collega’s. Daarvoor krijg ik alle ruimte en support. Zo kan ik ook zelf ingewikkelde vraagstukken oppakken en waar nodig kan ik terugvallen op de kennis en ervaring van het fiscale team.

Ruimte om te werken aan mijn doelen

Ik vind het erg fijn om te ervaren dat ik mijn werk en (meest recente) studie NOB goed combineren. Zo kan ik gericht aan mijn doelen blijven werken. Uiteindelijk wil ik als (senior) fiscalist in de volle breedte van waarde zijn voor de klanten. Uiteraard op fiscaal gebied, maar ook bij de overige facetten die spelen bij family office.

Eline Splithof-Masselink

Geschreven door

Eline Splithof-Masselink
Junior Fiscalist

Ook leuk voor jou